mynewspapers.net

Hur att fånga gård-höjda sjöstranden/mån öring

Hur att fånga gård-höjda sjöstranden/mån öring


Öringsfiske utanför en lakeshore är ett bergsäkert sätt att fånga flera öring, och en extra bonus är att gården upp öring är hälsosamma och läckra. Ta med lämplig utrustning, beten eller bete och tålamod.

Instruktioner

• Använd rätt bete för att fånga öring. Shore-fyllt insjööring gå för majs, ost, Powerbait, levande maskar, marshmallows och degen bete.

• Placera en ägg sänke på din grundläggande botten rigg och fäst en liten fat swivel ut på linjen. Nästa använda en ledare som är omkring 2 fot att binda till fat swivel.

• Lägg till en krok i slutet av ledare. Lägg till betet i kroken.

• Hitta ett bra ställe att stå på stranden att fiska. Fiske i direkt solljus är obehagligt, och fisken tenderar att gå mot skuggan en varm dag. Hålla en hink halvfullt av sjön vatten bredvid dig för en plats att sätta öring som du fånga, så fisken överleva tills det ögonblick du väljer att rengöra dem. Eller du kan kasta dem tillbaka i sjön om du föredrar.

• Kasta riggen ut och låt det sjunka till botten. Plocka upp slappa tills raden är spända. När du känner en bogserbåt på raden snabbt rabbla upp din rigg. Använd ett nät för att ösa upp mindre öring och en gaffing krok att dra ut större öring. Lossa öring från kroken och släppa dem i hinken.