mynewspapers.net

Hur att fånga fåglar med hemgjorda fällor utan att döda dem

Hur att fånga fåglar med hemgjorda fällor utan att döda dem


Fåglar kan bli en olägenhet för husägare om de äter frön och knoppar från trädgården eller om de gör mycket buller eller röra. Det finns många sätt att fånga fåglar men några fällor har kan skada eller till och med döda fåglar som fångas. Om du vill bli din trädgård av pesky fåglar utan att skada dem och utan att behöva investera i dyra kommersiella fällor, överväga att göra en egen hemmagjord fågel fällor.

Instruktioner

Enkla marken TrapGräva ett hål i marken med en liten spade i ett läge där fåglar har setts congregating. Hålet bör vara ca 6 inches bred och 12 inches djupt.Täcka botten av hålet med utsäde eller torkad majs och strö en liten mängd utsäde runt hålet för att locka fåglar till den.Titta på fällan och ta försiktigt bort alla fåglar som fastna så snart som möjligt. Fåglar kommer att lockas till fällan utsäde och när de äter alla utsädet runt hålet de kommer försöka få fröet på botten. När lutar sig ner för att äta utsädet i hålet, fågeln kommer att falla i och bredden på hålet kommer inte att tillåta att öppna sina vingar tillräckligt bred för att flyga ut.

Funnel TrapSkär toppen av en plast tratt med tenn snips eller ett par tunga sax. Den perfekta storleken för att öppna i slutet av tratten är 1 1/2 till 2 inches i diameter.Spåra den breda änden av tratten på utsidan av en kartong skokartong. Sedan spåra en mindre cirkel inuti den första cirkeln. Mindre cirkeln bör endast ca 1/2 tum mindre än diametern av tratten. Klipp ut mindre cirkeln och infoga tratten med den mindre änden går in i rutan. Minska storleken på öppningen kommer att hålla tratten från att hamna i rutan.Säkra tratten till plast låda med några bitar av tejp och placera boxen utanför på en plats där du vill fånga fåglar har setts utfodring.Strö lite av utsäde runt rutan och göra ett spår genom tratten och i rutan själv. Gör en liten hög av utsäde i rutan att fungera som bete för fåglar. När fåglar följa spåret av utsäde till tratten de kommer att driva genom den lilla öppningen i rutan och kommer att kunna få tillbaka.Kolla fällan med jämna mellanrum hela dagen och ta bort alla fångade fåglar så snart som möjligt. Placera en liten skål med vatten inuti fällan att hålla fångade fåglar från uttorkande och Undvik att placera fällan i direkt solljus.