mynewspapers.net

Hur att fånga en tennisboll

Hur att fånga en tennisboll


När du först lära dig hur man spelar en sport, som baseball, är det viktigt att ta din tid och öva de grundläggande färdigheterna som bekanta. Spela fånga med en tennisboll tillåter spelare att öva konsten att fånga och kasta en boll. En tennisboll är mycket mjukare och lättare än en baseball, och skadar ofta inte om fångat felaktigt. När du har den grundläggande mekaniken ner för hur man kan fånga en tennisboll, kan du börja använda en riktig baseball.

Instruktioner

• Hålla koll på tennisboll. Se kulan håller dig beredd på det som det kommer din väg. Det ökar också din hand-öga-koordination som du tittar på bollen komma mot händerna.

• Flytta med bollen. Det är mycket lättare att fånga en tennisboll kommer mot dig om är att för bröstet eller centrum av din kropp. Detta kompletterar håller koll på bollen. Om bollen är att din vänster eller höger, blir det mycket svårare att se bollen träffa dina händer. Det är också svårare att kontot för förändringar i bollens riktning.

• Använd båda händerna för att fånga bollen. Med två händer kan du använda din sekundära hand för att hjälpa lås bollen och eliminera någon chans att släppa bollen. Detta är viktigt oavsett om du bär en baseball handske till sätta in bollen. När du bär en handske, Använd din icke-handskar hand för att stödja handske och lås det stängt.

• Håll dig i "ready" position — knäna något böjd som om huk, armar framför bröstet och handflatorna utåt. Om din kropp är redo att området tennisboll, är du mycket mer sannolikt att fånga bollen. Du inte vill bli fångad off-guard och måste vrida kroppen till en fältet position — du kan glömma bort bollen, förlora din balans och slutligen släppa bollen.