mynewspapers.net

Hur att fånga en räv i ett ben fällan

Hur att fånga en räv i ett ben fällan


Fånga en vilda räv kan vara svårt eftersom dessa varelser är mycket smart och listig. Nyckeln till att fånga en vilda fox off-guard är att förhindra din mänskliga doft från gnugga på fällan eller omgivningen. Utforska området för tecken av rävar och dölja din fälla nära en välkänd fox sökväg. Genom att dölja en ben fälla i smutsen och locka räv med fox urin luktar, kan du fånga en räv i ett ben fällan.

Instruktioner

•Använd scout ut det bästa området att placera din fälla genom att upptäcka banor rävarna att resa. Kolla trä linjer och stängslet linjer för spår och fox avföring och markera ett område väl rest av rävar att ställa in din fälla.

• Kör en dead stick i marken inom två fot av fox sökvägen. Pinnen ska vara ungefär 3 inches i diameter och bör hålla sig ungefär en fot ur marken. Pinnen kommer att fungera som ett doft inlägg för din fox fälla.

• Gräva ett grunt dike ungefär 12 inches från doft inlägget som en fälla säng. Fällan sängen bör vara så djup att dölja fällan när det läggs platt men omgivande marken bör vara mindre än en tum ovanför fällan.

• Ange stål fällan noggrant och lägga det Plant i fällan sängen så käkarna är parallella med doft inlägget.

• Band en gren ca 3 till 4 inches i diameter av någon utstickande kvistar och lägga den på marken bredvid doft inlägget på motsatt sida av fällan. Filialen ska hålla räven från närmar sig doft inlägget från fel sida.

• Bifoga en förlängning kedja till ringen på slutet av fällan kedja med en S-krok. Linda i slutet av förlängningen kedjan runt mitten av grenen på marken bredvid doft inlägget.

• Spruta fox urin på doft inlägget. Doften av urinen kommer att locka räven och när det gäller att undersöka, det bör öka i öppna fällan och blir fångad. Som räven försöker köra eller frigöra sig, kommer att den gren bifogas förlängning kedjan hindra dess rörelser och lämna ett spår som du kan följa för att hitta den fångade fox.

• Kontrollera fällan minst en gång om dagen. Ta bort räven när det har blivit fångad och Återställ fällan om så önskas.