mynewspapers.net

Hur att fånga en råtta i ett hus

Hur att fånga en råtta i ett hus


Råttor är en ovälkommen besökare i de flesta hus. Vilda råttor, som ofta kallas Norge råttor, är de vanligaste råttorna att ange ett hus. Dessa gnagare kända sjukdombärare. Stora fekal spillning och tuggad matpaket är bevis på råttor i huset. Råttor tenderar att stanna i huset, mörkare skrymslen som under diskbänkar, i walk-in pentryn, under golv och i rum och tvättservice. En gång hittade, är råttor relativt lätt att fånga med hjälp av trä råttfällor.

Instruktioner

• Lokalisera där råttor rör sig i huset, genom att hitta deras spillning längs deras reser ruttar. Städa upp det råtta spillning och titta för att se om mer visas---kan det ta en råtta ett par dagar att upprätta en resa rutt. Efter en dag eller två, om spillningen återkommer på samma ställe, är det dags att ange en fälla för att resa den vägen.

• Knyt en 1-tums-square bit rå bacon fällans trigger stekpannan med bomull för att knyta bacon på.

• Ställ in fällan genom att dra den kvadratiska käken tillbaka till motsatta sidan av träbotten. Låg länge metallstången över käken och krok i änden av stången under sidan utvidgningen av trigger pannan. Försiktigt låta trycket av käken; trycket i käken mot stången och stången hakas under pannan kommer att hålla den fälla som.

• Placera fällor längs vägarna Rats. Som två eller tre fällor i olika delar av huset, om det behövs. Slut den sida eller bete i fällan mot en vägg, som råttor föredrar att följa en vägg när du rör.

• När du har fångat en råtta, tömma fällan omedelbart. Bär gummihandskar, dra tillbaka käken, släppa råttan i en plastpåse och kasta den och sedan återställa fällan.