mynewspapers.net

Hur att få slet på 50Att lurat på 50 är en fråga om disciplin. Inte annorlunda än att lurat i alla andra åldrar, det kräver en bra kost, styrd motion och stora mängder förstklassig vila. Förstå, det finns en skillnad mellan som rippas och är i fin form. Om du tränar för din hälsa, kan du vara i bra eller stor form. Om du vill bli rippade, du träning för en titt, en kroppsbyggnad. Du måste utvärdera din kropp och bestämma dess behov. Först och främst måste du förlora extra fett. En man måste vara under 20% kropp tjock att bli rippade, en kvinna under 30%.

Instruktioner

DietDesigna en kost där du eliminera livsmedel utan näringsvärde. Läs vad varje mat du äter gör att din kropp. Du kommer att upptäcka att ju mer enkla maten, ju mer information är tillgänglig, och desto mer positiva effekterna är på kroppen. Till exempel är studera effekter av ett äpple på din kropp i förhållande till den forskning som krävs för att förstå effekterna av en generisk märke salladsdressing med 20 ingredienser och färgämnen, djupt mindre svårt.Öka ditt komplex kolhydratintag och övervaka ditt intag av enkel sockerart. Komplexa kolhydrater ger hållbar energikälla som komplexa kolhydrater kräver tid för kroppen att dricka. Din kropp smälter enkla sockerarter nästan omedelbart och bränner socker snabbt också. Effekten är ett ryck av energi under en kort tid, sedan en kropp uppehåll. Grönsaker, hela korn, brunt ris, kli och vete är exempel på livsmedel med hög komplexa kolhydrater. Mjölkchoklad, raffinerad och berikat bröd och alkohol är livsmedel packad med enkla sockerarter som ger liten eller ingen näring. Undvika allt med hög majssirap. Så eliminera du en stor del av de livsmedel som hindrar dig från att få slet.Konsumera protein och från en mängd olika källor. Rött kött innehåller järn som kroppen använder en hel del av när du tränar hårt, men det är svårt att smälta. Konsumera kyckling. Den har mindre fett än rött kött, men endast 2/3 av protein per gram som tillhandahålls av rött kött. Konsumera fisk. Än en gång, det har inte samma protein förhållandet mellan rött kött per gram, men det ger din kropp med fetter och oljor som är avgörande för kroppens gottgörelse process. Äter ägg. Äggen är bara icke-kompletterande föda som ger ett komplett protein. Alla andra proteinkällor saknar en eller flera essentiella aminosyror. För att få slet, måste kroppen reparera den skada du gör under ett träningspass. Utan aminosyror är detta omöjligt.

Träna och vilaLyft vikter aerobt. Att få starka och att vara i bra fysisk form är ofta en fråga om anaerob övning. Som rippas handlar om att ha ett lågt kroppsfett. Hög uppsättningar med höga reps är nyckeln. Till exempel gör fem uppsättningar av en övning med 20-upprepningar innan du flyttar till din nästa övning. Detta kommer att öka din puls som i sin tur bränner fett. Rippade är fatless.Cykla i din puls. Aerob träning betyder varaktiga förändringar. Det betyder dock inte ihållande puls. Att cykla pulsen upp och ner öka och minska hastigheten på din träning. Till exempel, om du kör, kör inte med samma hastighet hela längden på din körning. Gå snabbare, öka din puls, och sedan sakta och att din kropp att återhämta sig, sedan öka din hastighet igen och sedan återställa. Militär träning, 300 Workout, de flesta pro-athletic trainers och Tour De France cyklister, medan de kanske inte alla kallar det samma sak, bas deras träning huvudmän på hjärtat Betygsätt cykling.Resten. Kroppen måste laga och det gör man bäst när du sover. Vila när du är trött och tar bromsarna. Övertränar inte din kropp eller ditt pass kommer att drabbas. Om att bli rippade på 50 är en prioritet, se vila en prioritet, oavsett ditt fullspäckade schema. Du kan inte uppnå dina personliga förväntningar med en bra kost och ärlig pass ensam. Du måste tillåta kroppen att reparera den skada du gör under träning.