mynewspapers.net

Hur att få klibbiga etiketter av burkar

Hur att få klibbiga etiketter av burkar


Överväga antalet objekt som du köper i glasburkar från din butik. De flesta av dessa burkar hamna förmodligen i papperskorgen eller återvinning töms en gång. Tömda burkar kan emellertid visa sig ganska bra runt huset. Istället för att kasta bort tomma glasburkar, ta bort etiketterna och återanvända dem för att lagra andra livsmedel, husgeråd, eller för dekorativa ändamål och hantverk projekt. Att ta bort etiketten kan ta lite tid och armbåge fett, men det är mödan värt.

Instruktioner

• Fyll din diskbänk med varmt såpvatten vatten. Fyll burken med varmt vatten och doppa den i diskhon.

• Sänk ner burken i en timme. Kontrollera om etiketten har kommit. Om inte, ta burken ur vattnet och använda fingrarna för att skala av etiketten. Om etiketten inte lossnar, Sänk burken under en timme.

• Koka en stor gryta med vatten. Lyfta burken ur diskhon och försöker skala etiketten igen. Om det inte bort, noggrant placera burken i kokande vatten. Låt burken koka tills etiketten kommer bort, men inte längre än 15 minuter.

• Använd tång och ugn handskar att ta försiktigt bort burken från potten. Sitta burken på handduken och låt det svalna tills cool nog att röra. Försök att dra etiketten igen med hjälp av fingrarna.

• Sänk burken i diskhon under en timme. Ta bort burken och försök att använda fingrarna för att skala bort etiketten. Om fingrarna inte kan ta bort etiketten, försiktigt glida rakhyveln under etiketten och långsamt skrapa upp etiketten.