mynewspapers.net

Hur att få dina saker tillbaka från en Ex-pojkvän som inte kommer att ge dem till digSlut med en pojkvän är ofta traumatiska. Några ex-pojkvänner försöker dra ut den oundvikliga genom att hålla på sin före detta flickvän saker. Andra undanhålla tillhörigheter av trots eller av andra småaktig skäl. Medan vissa tjejer är villig att ge upp på att få sina saker tillbaka snarare än att riskera en emotionell konfrontation med en ex-pojkvän, ska värdefulla eller viktiga saker hämtas när det är säkert möjligt, även om det innebär att tillgripa rättsliga åtgärder.

Instruktioner

• Gör en specifik lista över de objekt du vill tillbaka. Om du bara be ditt ex-pojkvän tillbaka "dina saker", lämna du beslutsamhet upp till honom att vad är det han anser vara "dina saker" eller vilka artiklar som han anser är nödvändiga för att ge tillbaka. Exempelvis kan du vissa vas tillbaka som han anser skräp.

• Ring eller kontakta ditt ex-pojkvän och än en gång be om dina saker tillbaka på ett artigt och icke-konfronterande sätt. Gör inte detta, men om det finns någon misshandel frågor. Hålla dina känslor i schack och kom ihåg att viktigt är att få dina ägodelar tillbaka och inte uppkok någon gammal strider.

• Få ett domstolsbeslut om missbruk var inblandade. Du kan behöva be en domare att fil en våld säkerhetsåtgärd för att du säkert och lagligt få dina saker från ditt ex-pojkvän uppehållstillstånd.

• Ordna ett datum att träffa ditt ex-pojkvän att få tillbaka dina saker eller att träffa personligen, om han inte är villig att arbeta med dig över telefon. Igen, bara göra detta om det finns ingen misshandel frågor.

• Föra ett register över de gånger du kontakta ditt ex-pojkvän och anteckningar om samtalet om du behöver använda rättsliga metoder senare på att få dina tillhörigheter

• Ta en anhörig eller vän till mötet med ditt ex-pojkvän, en som inte kommer att höja nivån spänning, eftersom du plocka upp dina tillhörigheter. Till exempel inte ta en släkting som tidigare hade slagsmål med ditt ex-pojkvän eller gå till mötet med en ny pojkvän. Denna person kommer att vara där så att du är säker och även att vara ett vittne senare, om det behövs

• Svara lugnt om din pojkvän ändrar sig i sista stund om att ge dina saker tillbaka och råda honom att ni tar rättsliga åtgärder, om nödvändigt, att få tillbaka dina tillhörigheter. Fråga igen om du lugnt kan få dina saker på denna tid.

• Få ett domstolsbeslut om ditt ex-pojkvän fortsätter att vägra att ge dig tillbaka dina ägodelar, även om det fanns ingen misshandel inblandade.