mynewspapers.net

Hur att dyka upp igen trä golv Polyurathane bubblor

Hur att dyka upp igen trä golv Polyurathane bubblor


Trägolv kan lägga skönhet och värde till ditt hem. Om lövträ i ditt hem inte är i fin form, kan rekonditionering (renovering) vara ett utmärkt sätt att vitalisera dina golv. Resurfacing kan också bli nödvändigt att befria trägolv av bubblor genom en polyuretan skyddande överlack. Polyuretan är en typ av sealer som tillämpas på kala eller betsad trä att blockera fukt och skydda finish från repor. Att ta bort detta överlack och resurfacing golvet kommer att bidra till att lövträ vackra igen.

Instruktioner

• Rensa rummet av alla möbler. Nästa, poäng precis ovanför den bas gjutning med en mattkniv och ta bort det med den bända bar så att du kan slipa golvytan ända upp till väggarna.

• Sätt sandpapper på ytan av golv slipmaskin. Använda en 36-slippapper för att börja ta bort ytfinish på ett trägolv. Slipa hela golvet grundligt. Detta tar bort huvuddelen av finish. Om du inte äger en golv slipmaskin, kan du använda en bandslip; men slipning med en bandslip kommer att kraftigt öka mängden tid slipning golv. Ordet sanders kan ofta hyras för en nominell avgift från en verktyg för uthyrning eller hem förbättring butik.

• Använda hand sander eller kantverk med 36-slippapper till sand runt kanterna på golvet för att ta bort alla finish vänster där.

• Sand en andra gång med en 80-slippapper att avlägsna eventuella kvarvarande repor eller polyuretan som överlevde den första slipning. Återigen, använda handen slipmaskin eller Kantskärare, denna gång med 80-slippapper, till sand runt kanterna en andra gång.

• Sopa trägolv väl ta bort någon damm eller skräp som rördes genom slipning.

• Färga golvet om så önskas. Om inte, du kan återförsluta golvet med polyuretan. Använda en roller med tjocka nap fläcken eller polyuretan. Rulla av polyuretan GRUNDPOLISH på lövskog golvet fram och tillbaka, i små sektioner, tills hela golvytan har varit belagda jämnt. Med en roller i stället för en pensel förhindrar att golvytan bubblande en andra gång.

• Tillåt polyuretanbeläggning torka i minst åtta timmar (eller tillverkarens specifikationer) innan en efterföljande rock. Flera skikt av polyuretan rekommenderas att ge maximalt skydd och förlänga liv av finish.