mynewspapers.net

Hur att dyka upp igen en kök bänkskiva med återvunnet glasEn mosaik är en en-av-en-slag konstverk som kan stolt visas i ditt hem. Överväga resurfacing din köksbänk med återvunnet glas. Med återvunnet glas plattor för att skapa en mosaik mästerverk är kreativ och miljövänliga. Återvunnet glas säljs som Glaskakel och även som ramlade glas. Ramlade glas liknar hav glas. Den är mjuk och har ett molnigt utseendemässigt. Glas kakel är ofta glänsande och har till pigment för att anpassa färgen. Du kan använda antingen i mosaik. Din nya räknare visas din känsla för stil och ditt engagemang till att använda återvunnet material.

Instruktioner

• Lägga ut en stor bit brun slaktare papper i samma storlek som din räknare. Rita en disposition av din köksbänk på papperet.

• Lägg ut ditt glas kakel i mönstret att de kommer att följas till disken. Sprida en liten mängd vattenlösligt lim på Glaskakel. Sätta kakel på slaktare papper. Tryck brickor ihop för att skapa din design. Slutför hela disken på papperet. Låt limmet torka.

• Spridning kakel lim på mätarna med en murslev. Limmet bör vara ungefär 1/4 tum tjock.

• Vänd på brunt papper så att plattorna kommer att fastna i limmet. Be en vän att hjälpa dig så att plattorna är uppradade korrekt innan du håller dem i limmet. Kör dina händer över bruna pappret fast, att trycka plattor fast i limmet. Låt limmet att torka över natten.

• Skala det brunt papperet från topparna på kakel. Spray papperet lätt med vatten för att lossa den.

• Spridningen injekteringsbruk i mellanrummen mellan återvunnet glas. Sprida injekteringsbruk tills det är jämnt fördelad och alla luftfickor elimineras.

• Doppa en svamp i rent vatten. Ren injekteringsbruk och lim från framsidan av återvunnet glas. Skölj din svamp ofta och fortsätta rengöra kakel tills alla rester tas bort. Att bruket torka.