mynewspapers.net

Hur att dölja min senaste aktiviteter på Facebook

Hur att dölja min senaste aktiviteter på Facebook


Facebook ger dig mycket kontroll vilka av dina aktiviteter visas i tidslinjen och i dina vänners nyhetsflöden. Förutom att styra synligheten för dina inlägg genom publiken selector verktyget, kan du också dölja senaste aktiviteterna retroaktivt. För varje aktivitet, kan du välja att dölja innehåll från andra, eller stryka den från Facebook helt. Dina alternativ är mer begränsade om du är märkta i innehåll som laddas upp av andra, som du inte har behörighet att ändra publiken eller ta bort denna typ av verksamhet.

Instruktioner

• Logga in på Facebook och klicka på ditt användarnamn att öppna upp din tidslinje. Klicka på "Aktivitetsloggen" att se dina senaste aktivitet på den sociala nätverkssajten.

• Klicka på publiken selector droppa-ned menyn till höger om någon post ange vem som kan se denna verksamhet. Välj "Bara jag" hålla den aktivitet privata eller "Anpassad" för att välja särskilda vänner som kan eller inte kan visa inlägget. Det alternativ du väljer här styr vem kan visa aktiviteten i Facebook sökning, tidslinjer och i nyhetsflödet.

• Klicka på Redigera nedrullningsbara menyn och välj "Dolda från tidslinjen" för att dölja en aktivitet från tidslinjen. Även om en aktivitet är dolda från tidslinjen, kan det fortfarande visas i nyhetsflödet, i Facebook Sök eller på andra människors tidslinjer, beroende på publiken för posten och andra människor Taggad i den.

• Välj "Ta bort" från redigeringsmenyn droppa-ned ta bort aktiviteten från Facebook helt och hållet. Detta alternativ visas endast för innehåll som du har skapat eller som har bokförts direkt till din tidslinje.