mynewspapers.net

Hur att dölja käkar och dubbel hakorEn slapp käklinjen och en dubbelhaka orsakas ofta av faktorer som fetma och åldrande. Paradoxalt nog, kan att förlora vikt genom bantning och motion också orsaka hud SAG runt käklinjen. Dessutom kan regelbundet titta nedåt på en datorskärm eller mobiltelefon orsaka nacke muskler att förkorta, vilket förvärrar effekterna av tyngdkraften på huden och musklerna runt ansikte och hals. Kosmetiska behandlingar och kirurgi kan hjälpa skärpa saggy ansiktshud och ta bort överflödigt fett från din käklinjen. Däremot kan du dölja utseendet på kindben och en dubbelhaka med mindre invasiva och billigare metoder, såsom anti-aging makeup tekniker och en smickrande val av frisyr.

Instruktioner

• Ta bort ansiktshår från din käklinjen och haka område med en depilatory metod som vaxning eller depilatory kräm. Laserbehandling är en mer permanent hår flyttande valen, men medför en risk för missfärgning av huden. Borttagning av ansikts hår, även fina hårstrån som knappt syns, möjliggör ökad ljusreflektion och bidrar till att skapa en skarpare ser käklinjen.

• Be din frisör om en frisyr som innehåller en mjukt vinklade Frans och mild lager. En medelstor-längd, lager stil skapar volym och rörelse runt ansiktet och hjälper till att mjuka upp utseendet på kindben.

• Tillämpa ljus-reflekterande concealer till centrum av hakan. Välj en nyans av concealer som matchar din hudfärg för att betona din haka ben och dölja uppkomsten av överflödig hud runt och under hakan.

• Applicera Matt pressade pulver i en nyans som matchar din hudton under din käklinjen. Använd en pensel för att börja tillämpa pulver under hakan, och sedan blanda pulver uppåt och utåt för att skapa en subtil skuggande effekt omedelbart under käklinjen.

• Välj V-necked toppar och klänningar till göra din käklinjen och urringning visas smalare och längre. "Nedåtgående rombformen optiskt förlänger och smalnar så du behöver inte en brytpunkten där faktiska halsen slutar, som ger en illusion av extra inches," förklarar Charla Krupp, författare till "hur man aldrig ser fett igen."