mynewspapers.net

Hur att döda fågeln kvalster på människor

Hur att döda fågeln kvalster på människor


Kallas vanligen duva eller aviär kvalster, tillbringar fågel mite sin livstid söka för varmblodiga värdar som husdjur, aviär varelser och människor. Fågel mite angrepp ofta uppstår när kvalster från en närliggande boet eller träd in genom ett öppet fönster i ditt hem och hemsöka dina kläder, lakan med mera. Likt vägglöss, kvalster orsaka klåda, irriterad hud och möjlig infektion. Döda och ta bort fågel kvalster från din hud kräver exceptionella hygien och konstant övervakning av din hud.

Instruktioner

• Skapa en blandning av vatten och blekmedel för att späda ut blekmedel. Kolla blekmedel flaskan se till att du har rätt proportioner av vatten blandat med den för att skapa en säker sökande för din hud. Blekmedel lösning bör allmänt vara en 10:1-förhållande, menande tio delar vatten till en del koncentrat av blekmedel.

• Häll blandningen i en sprayflaska så kan du enkelt spraya lösningen på huden under din dusch.

• Dusch i stället för bad i badkaret. Duscha kommer att skölja bort de fågel kvalster, medan bad kommer att sprida kvalster runt, men inte helt döda dem.

• Skrubba kroppen med Epsom salt tillämpas på en luffa. Den skrubbning kommer att ta bort eventuella ytterligare kvalster som kan fortfarande vara på din hud.

• Fortsätta att övervaka din hud för fågel kvalster. Även om sköljningen och skuras processen ska döda alla fågel kvalster på huden omedelbart, kan andra objekt som du kommer i kontakt med dagligen fortfarande innehålla fågel kvalster. Att bli av med infestationen i ditt hem kan ta veckor eller månader beroende på spridning till andra delar av ditt rum eller hus.