mynewspapers.net

Hur att dissekera ett hjärta för en anatomi klass

Hur att dissekera ett hjärta för en anatomi klass


Studera anatomi av ett djur hjärta kräver direkt dissektion. Dissekera ett hjärta kan vara en värdefull inlärning eftersom du får se, på framsidan, den viktiga strukturer som håller en hjärtat arbetar. I ett klassrum är det bäst att använda en tillräckligt stor hjärta, som ett får eller ett lamm, för att visa varje struktur klart. Det finns flera delar hjälp hjärtfunktionen. Att undersöka hjärtats mest grundläggande struktur--sina fartyg, är stora kroppspulsådern och lungartären en bra början.

Instruktioner

• Skapa en ren arbetsyta på ett robust bord. Sätta på säkerhetsutrustning såsom labbrock, skyddsglasögon och handskar innan dissekera.

• Placera hjärtat på en dissekera bricka. Lättplacerade hjärtat så att den står inför din högra sida.

• Identifiera strukturen för hjärtat 's blodkärl, stora kroppspulsådern och lungartären innan dissekera. Använd små flaggor till etikett strukturer av namn.

• Dot en linje i mitten av hjärtat, även känd som den överlägsna vena cava regionen. Leta upp och flagga aorta eller det översta tubelike strukturen på framsidan av hjärtat. Använda en trubbig metall sond för att utforska blodkärlen leder och från hjärtats kammare. Vända hjärtat till etikett lungartären, som tar blodet av höger kammare. Denna artär är ett tubelike fartyg som sitter till vänster om aorta.

• Stick din dissekera skalpell i den överlägsna vena cava, skivning genom väggen av höger förmak och kammare. Separera de två sidorna. En gång inne, Visa papillär musklerna av senor kallas chordae tendinae.

• Därefter slår hjärtat över och sätt in en sond i lungartären. Gör ett annat snitt i mitten av artären, där du kan Visa inuti, tre små membranös fickor.

• Sätt in en sond i aorta för att bestämma hur och där den ansluter till vänster kammare. Gör ett litet snitt genom aorta för att undersöka dess innehåll; aorta HALVMÅNFORMIG valveto är tre små membran används för att hindra blodet från att rinna tillbaka in i vänster kammare.