mynewspapers.net

Hur att diagnostisera barn ont i magenOnt i magen är en av de vanligaste klagomålen föräldrar höra från sina barn. Men hur en förälder som vet när du vill "bota" ont i magen med kramar och kyssar eller när det kan kräva en tur till läkaren? Det finns vissa kontrollampa tecken på att leta efter när man försöker berätta måndag morgon, det är från blindtarmsinflammation eller andra allvarliga magproblem.

Instruktioner

• Följa ditt barns hälsa. Om ditt barn har diarré, kräkningar eller båda, har hon förmodligen gastroenterit. Gastroenterit (ibland felaktigt kallad "maginfluensa") orsakas av ett virus och kan inte behandlas med antibiotika. Dock bör du göra allt för att hålla ditt barn hydrerad. Barn blir uttorkad mycket snabbt.

• Avgöra om ditt barn har några andra symtom, som huvudvärk och feber. Så Ring din barnläkare för att hjälpa dig att diagnostisera problemet.

• Palpera ditt barns mage försiktigt. Om ditt barn är tillräckligt obehag som han inte låter dig göra detta, kan han ha gastroenterit eller blindtarmsinflammation. Om magsmärta varar mer än 3 timmar, Ring din barnläkare.

• Anteckna när ditt barn klagar över ont i magen att se om det finns ett mönster. Barn som har en historia av ont i magen men är i övrigt symptomfri kan känna stressad över något, till exempel grupptryck, en övergång till en ny dag vårdgivare eller föräldrar som kämpar.

• Observera om ditt barn passerar gas eller ofta har rinnande avföring. Detta kan vara ett tecken på celiaki eller laktosintolerans. Om du misstänker att något av dessa villkor, kontakta din barnläkare som kan hjälpa dig att utesluta dessa sjukdomar eller behandla dem om ditt barn har faktiskt en eller det andra villkoret.