mynewspapers.net

Hur att designa din egen tatuering ärmar

Hur att designa din egen tatuering ärmar


Frasen "tatuering sleeve" avser en grupp av tatueringar som sveper runt eller täcker en del av en arm eller hela armen. Många olika typer av tattoo ärmar inkluderar full sleeve, 3/4 ärm, halv ärm och kvartalet ärm, alla som hänvisar till mängden hud tatuering täcker. När du designar din egen tatuering ärm, finns det många saker att tänka på, som placering, tema och färg. Det är mycket viktigt att tänka länge och hårt om beslutet, som tatueringar är nästan permanenta.

Instruktioner

• Besluta om ett tema. Det finns många teman att överväga. Bestäm om du vill ha svart och vitt, eller om du vill att alla färger eller bara inslag av färg. Andra populära teman omfattar Tribal, kanji, kinesiska, Celtic, religiösa, MC och zodiac. Ett annat vanligt tema är införliva befintliga tatueringar med nya tatueringar och sedan lägga till ett bakgrundsmönster.

• Bestämma placeringen. Bestämma vilken arm tatuering kommer att vara på och även längden på arm tatuering kommer att täcka. En full-sleeve tattoo går från axel ner till handen, omslag runt hela armen. En 3/4 ärm går vanligtvis från axeln till handleden eller halvvägs upp underarmen. En halv ärm är från axel till armbåge eller armbåge till handleden, och en fjärdedel ärmen är bara axeln.

• Rådfråga en professionell tatuerare. Ta alla bilder och teckningar som du har samlat med dig. Berätta tatueraren dina idéer och jämföra tankar. Be om hans yttrande och förslag. Några tatueringar är inte möjliga att göra på grund av detaljen inblandade. Tatueraren kommer att låta dig veta vad som är möjligt och vad som inte. Han kommer också att kunna hjälpa till med färg idéer.