mynewspapers.net

Hur att designa din egen frack Online

Hur att designa din egen frack Online


Askungen hade en Snövit att skapa sin balklänning, men att hitta verkliga, skräddarsydda klänning av dina drömmar kräver ansträngning. Utnyttja kraften i Internet för att själv designa kan din aftonklänning spara tid och pengar, samtidigt som man säkerställer att ingen annan kvinna i din social händelse visar upp i samma klänning. Platser som går igenom varje steg från att skapa första skiss till att hitta en sömmerska, förfina detaljerna och skräddarsy din färdiga pjäs, gör det enklare än någonsin att hitta din egen lyckligt.

Instruktioner

• Använda en online-designprogrammet för att skapa din egen aftonklänning. Webbplatser som WeddingDressCreator.com kan specialisera sig på bröllopsklänningar, men mönstren kan enkelt anpassas till klänningar kvällen genom att välja starka färger och eleganta silhuetter. De anpassningsbara mönster är begränsad, och det finns inget sätt att översätta den online-designen till en riktig klänning, men detta är ett bra ställe att få de kreativa safter flödar och utveckla en första skiss. Det är också lätt att använda för dem utan ritning erfarenhet. Du kan skriva ut din design och Visa det för en sömmerska eller sömmerska för inspiration och vägledning

• Samarbeta med en professionell sömmerska som är villig att rådgöra med dig online. Couturiers, inklusive Darius Cordell, skapa extravaganta kvällen och brud-kappor medan du arbetar med kunder via e-post. För ett billigare alternativ finns många duktiga och erfarna sömmerskor på webbplatser som Etsy. Dessa designers gör gärna en egen frock för klienter i olika städer, länder eller länder. Denna process kräver att du träffa en professionell sömmerska i ditt område för mätningar. Du kanske också behöver tillgång till en digitalkamera och en scanner, så planera framåt och lokalisera dessa resurser innan du börjar ditt partnerskap med formgivaren.

• Besök en aftonklänning säljaren som specialiserat sig på skräddarsydda klänningar att designa din klänning. Leverantörer som Olivia Luca och Lynn Lugo erbjuder skräddarsydda kvällen och brudtärna klänningar. Klienter kan diktera allt från klänningen färg, typ av tyg, hals och hemlines och ärmlängd. Ytterligare designalternativ kan inkludera en nominell arvode och kontrasterande trim, pärlarbete, matchande skärp och sjalar. Detta är ett utmärkt alternativ för dem som söker efter en specialdesignad klänning på en budget. Den omfattande mönstren erbjuder många möjligheter, och bygga en skräddarsydd klänning från fördefinierade mallar är betydligt billigare än att skapa en couture klänning från grunden.