mynewspapers.net

Hur att dekorera vinglas & vaser

Hur att dekorera vinglas & vaser


Dekorera vinglas och glas vaser lägger till en personlig touch till artiklar som nästan varje hushåll äger, vilket gör dem verkligen din. Det enklaste och mest mångsidiga sättet att dekorera vinglas och vaser samtidigt som fortfarande vattentät och tvättbar är att använda baka-på glas färg. Målningen kan du lägga till en stor mängd detaljer. Dekorerade glas och vaser gör en unik personlig gåva eller goody väska objekt för speciella tillfällen.

Instruktioner

• Alla glas Rengör och vaser du målar på med vit vinäger och en pappershandduk ta bort eventuella fingeravtryck, smuts eller fet klistermärke rester på glaset. Se till vaser inte alltför högt för att passa in i din ugn.

• Rita mönstret du vill måla på glas och vaser på papper med en märkpenna. Placera papperet på insidan av glasen/vaser med design pressas mot insidan av vasen. Om du bara vill att färga glaset, utan att skapa en design, sedan är en papper design inte nödvändigt.

• Måla design eller färger du vill ha på utsidan av glaset med en fin pensel och grädda på glas färg. Tvätta borsten i varmt vatten mellan färger.

• Doppa ett avsnitt av pappershandduk i varmt vatten om du gör ett misstag och använda den för att ta bort glas färgen på önskad plats. Lämna målade glas objekt att torka i 24 timmar.

• Ställ in glasögon eller vaser på en ugn bricka och placera brickan i över innan du slår ugnen på.

• Läs glas färg instruktionerna för lämpliga ugnstemperaturen och bakning gånger, sedan ugnen till rätt temperatur och baka glas och vaser för den rekommenderade tiden.

• Stänga av ugnen efter bakning tid passerat och lämna glas och vaser i ugnen för att svalna med ugnen. Tvätta glas och vaser i varmt, tvål vatten en gång kallt och låt torka innan du använder.