mynewspapers.net

Hur att dekorera Viking Cupcakes

Hur att dekorera Viking Cupcakes


Oavsett om du tittar på en film på vikingarna och drakar med barnen eller värd en Viking mytologi-tema fest, Viking cupcakes är sätta en behandling som kan hjälpa till att stämningen. Dessa färgkoordinerade kakor ser ut som Viking helmets, komplett med stora horn som sticker upp från deras toppar. Baka och dekorera en sats av regelbundna eller överdimensionerade cupcakes till din Viking-inspirerade get-together.

Instruktioner

• Blanda vit glasyr med gel lämplig färg färgämne för din önskade hjälm: svart att skapa en tenn utseende eller brun för läder hjälm.

• Sprida ett lager glasyr över muffins, högar eller det in i en smidig kupol att se ut som toppen av en hjälm.

• Placera en linje av cupcake pärlor över hela ytan av cupcake toppen, som om pärlor var ett streck som löper från Vikings näsa på baksidan av huvudet. Lägga till en ring av cupcake pärlor runt kanten på det hela cupcake för extra dekoration, om du vill.

• Placera cupcake med raden av pärlor kör upp och ner framför dig. Sticka en hornet mellanmål eller cashewnötter på varje sida av pearl linjen nära kanten av cupcake, där hornen skulle sticka upp i en riktig Viking hjälm.