mynewspapers.net

Hur att dekorera värmeljus

Hur att dekorera värmeljus


Värmeljus är tunna, runda ljus som är mycket billig men otroligt vacker när det gäller att dekorera bordsskivor, skapa stämningsbelysning och försköna festliga områden. De flesta värmeljus säljes i bulk paket och används för att dekorera för tillställningar som bröllop, födelsedagsfester och Christmas middagar. Det finns otaliga sätt att använda värmeljus, vilket gör dem ett mycket mångsidigt utsmyckning verktyg. Med några lätt att hitta objekt och några lätt tekniker, värmeljus utnyttjas på många sätt och blivit en ny favorit ljus val när du inreder för de särskilda gånger i ditt liv.

Instruktioner

• Göra en himlakropp med ditt te ljus. Ta en lunch-storlek papperspåse. Fyll botten av påsen med 5 cm (2 tum) av sand. Infoga ett te ljus i en tydlig votive hållare och placera innehavaren till sand bas. Ljus med en långskaftad lättare för en vacker kväll himlakropp. Linje gångvägar med belysningsarmaturer.

• Flyta din värmeljus. Fyll en grunt, brett, värmetålig skål med ett lager av floden stenar och häll vatten i din båt. Sätt din värmeljus i flytande te ljus innehavare och flyta en stor blomma Blom ovanpå vattnet för en härlig och enkel display.

• Skapa frukt, pumpa eller grönsak te ljus innehavare. Ta en tydlig votive ljushållare, vända den upp och ner och spåra upp i det med en maker på toppen en liten pumpa, kronärtskocka eller apple. Ihåliga området spårade ut med en kniv. Infoga din värmeljus i området urholkad och ljus för en festlig ljus dekoration på din nästa gathering.

• Fyll en ljus ljuskrona med värmeljus. Sätt in värmeljus i tydlig votive ljushållare i en butik-köpte ljus ljuskrona, wrap stegpinnarna av ljuskrona med faux fast gröna vindruvor, och säkert hänga från taket på en utomhus tak för en dramatisk utomhus look.

• Dekorera en tabell mittpunkten. Låg en speglad bricka på ditt bord med en blommig höjdpunkten i mitten. Infoga värmeljus i tydlig votive ljushållare, binda ett färgat band runt innehavaren och lägg dem ovanpå speglade facket runt mittpunkten för vackra reflekterande levande ljus.

• Lyser upp en öppen spis kandelabrar. Lägg till värmeljus till de tomma Ljusstakar cup på en spis Kandelaber för en underbar summertime titta eller för att skapa en härlig glöd för en icke-fungerande öppen spis.