mynewspapers.net

Hur att dekorera väggen i en skolmatsalen

Hur att dekorera väggen i en skolmatsalen


Eleverna tillbringar minst en halvtimme per dag i deras skolmatsalen och många lärare ägna betydligt mer tid övervakning cafeterian under måltider. Varför inte göra cafeterian vägg en mer spännande plats? Du kan använda cafeteria väggen att förbättra din pedagogiska atmosfär, försköna cafeterian med konst, utbilda studenter om näring och ge eleverna inspirerande citat om utbildning.

Instruktioner

• Har varje elev på skolan skapar ett litet självporträtt. Limma självporträtt på väggen, tillsammans med en målning av skolan i mitten. Detta kommer att främja skolan anda och studenter kommer alltid vara spännande att titta på sin egen bild eller jämföra porträtt med sina vänner.

• Be konst studenter att skapa en liten väggmålning, antingen av ett tema som är viktigt att skolan, ett objekt som är unika för området (t.ex. en statlig fågel) eller en symbol för skolan själv.

• Måla väggen med inspirerande citat om utbildning (finns i en offert bok eller online). Dessa citat kan verkligen vara upplyftande till en kämpande student tvivla på sin egen förmåga. Välj en eller två välplacerade citat.

• Tack affischer med näringsinformation på väggen. Eleverna behöver information om kost, särskilt i dagens samhälle där amerikanerna äter allt fler måltider utanför hemmet och ofta är obildade om näringsmässiga innehållet i maten. Vad bättre ställe för att sätta sådana affischer än en cafeteria?