mynewspapers.net

Hur att dekorera utrymmet ovanför köksluckor

Hur att dekorera utrymmet ovanför köksluckor


Utrymmet ovanför köksluckor kan lätt bli en catch-all för kök objekt vi har ingen annan plats att lagra. Att hålla små apparater och andra objekt ovanför skåpen kan göra köket ser rörigt och stökigt. Istället för att använda utrymmet för lagring, rensa bort skåpen och dekorera det utrymmet. Detta enkla projekt kommer att ge ditt kök en mini makeover!

Instruktioner

• Måla väggen ovanför ditt skåp en annan färg än resten av ditt kök. Välj en färg som kompletterar ditt kök inredning, men undvika mörka färger eftersom de tenderar att göra ett litet utrymme visas mindre.

• Använda utrymmet ovanför dina köksluckor för att visa en samling. Cookie burkar, korgar, retro flaskor och fågelhus är några exempel på dekorationer som skulle vara lämpligt för ett kök; Det kan vara bäst att lämna det fina figurer för ett annat rum.

• Plats siden fabriker och blomsterarrangemang i utrymmet ovanför ditt kök skåp. Välja bestämmelser som är fulla och gröna så att endast ett fåtal behövs för att fylla utrymmet.

• Använd lådor av olika storlekar för att lyfta upp mindre föremål som inte kan ses. Linda rutorna i finare papper eller tyg som matchar ditt kök inredning.

• Hålla det enkelt. Använd en mindre-är-mer metod för att undvika trängsel området.