mynewspapers.net

Hur att dekorera tårtor med godis smälter

Hur att dekorera tårtor med godis smälter


Candy melts är krämig, lätt att smälta (wafers) som är gjorda för formning, doppning och lätt regn över desserter. De kan också användas för att dekorera tårtor. Candy melts kan köpas i individuella färger eller i ett sortiment av olika färger och teman. Använd godis smälter i kontrasterande färger för DROPP toppning godis och utsmyckning godis att göra färgerna på den kaka sticker ut.

Instruktioner

• Kyl tårtan helt och frost det med buttercream isbildning.

• Fyll en liten kastrull om en tredjedel full av vatten och placera den på spisen på medelvärme. Placera en metall bunke ovanpå kastrullen att göra en dubbel panna. Botten av mixerskålen ska inte vidröra vattnet i kastrullen.

• Häll en 454gr påse godis smälter i önskad färg i mixerskålen. Rör om candy melts med en gummi spatel, skrapa sidorna ofta för att säkerställa att smält godis inte Bränn åt sidorna. Rör väl tills den är smidig och det finns inga fasta klumpar i skålen.

• Häll smält godis över kakan att skapa en glänsande beläggning som droppar över sidorna genom att hälla det långsamt över centrum av kakan. Låt smälta godis att droppa över sidorna av tårtan. Driva smält godis ut från centrum mycket försiktigt med en gummi spatel om det inte droppa över sidorna av sig själv.

• Låt kakan att sitta i rumstemperatur tills smält godis glasyr har svalnat och härdad. Om du rör försiktigt smält godis, ska fingret inte göra ett indrag.

• Tillåt återstående smält godis svalna till en mjuk solid, men i en konsistens som du fortfarande kan sir. Under tiden, sätta en koppling spets i änden av en spritspåse genom att sätta den konformade bit inne i spetsen av påsen. Fäst den på plats genom att skruva den ringen monteras på toppen av konen genom spritspåse.

• Sked smält godis i rörsystemet väska genom att hålla påsen om halvvägs och fällbara sidor ner över handen för att exponera insidan av påsen. Fyll påsen till den vikta punkten, och sedan dra upp sidorna och driva smält godis till botten av väskan - driva ut all överflödig luft. Twist påse högst upp för att hålla i smält godis.

• Sätta en utsmyckning stjärna spets på påsen genom att lossa kopplingen ringen och passande spets över konformad bit av kopplingen inuti väskan. Säkra spetsen genom att sätta koppling ringen över den utsmyckning tipset och skruva på koppling konen.

• Röret stjärnor i ytterkanten av kakan med en stjärna tips genom att försiktigt klämma en liten mängd smält godis ut spetsen av spritspåse i rad runt tårtan.

• Ändra utsmyckning tipset om Sprits till en liten writing tips för att göra detaljerade mönster som rullar, prickar, ord eller andra figurer på tårtan.