mynewspapers.net

Hur att dekorera rum med utomhus teman

Hur att dekorera rum med utomhus teman


Använda en utomhus tema för att dekorera olika rum i ditt hem att visa din kärlek till naturen. Varje rum i ditt hem kan återspegla en annorlunda säsong eller aspekt av naturen, skogen och stranden, eller använda ett liknande tema i hela. Exempelvis dekorera varje rum med tema skog, men belysa skogen under en annan säsong i varje rum. Alternativt använda en beach tema, tema skog och öken tema i olika rum.

Instruktioner

• Måla väggarna med en varm jorden ton som kompletterar din utomhus tema. Till exempel ljusbrun eller beige verk för en camping, skogen eller lodge tema, medan aqua, coral eller havsskummet grön arbete för en beach-tema rum. Alternativt kan du måla en vacker väggmålning på väggarna eller använda en skal-och-stick väggmålning.

• Ordna möblerna i rummet för att dra fördel av natursköna rum eller väggmålningar, så att naturen för att stå i centrum av rummet. Använda möbler som kompletterar temat, till exempel grov utseende möbler för en rustik stuga utseende eller rottingmöbler för en beach - eller sjö-tema rum.

• Inkluderar sängkläder som spelar in i färger och temat i rummet, om det sängkläder, dekorativa plädar, mattor eller fönsterbehandlingar. En trädgård-tema rum kan innehålla en grön matta som ser ut som gräs och ha gardiner med fjärilar över dem.

• Kläm konstverk, bilder, affischer eller annan inredning på väggarna för att ytterligare din utomhus tema. Ocean - eller beach-tema rum kanske har blåst upp bilder från din familjesemester till stranden eller bilder av olika stränder. Ett skog - eller höst-tema rum kan innehålla en krans av bladen.

• Tillbehör rummet med smått och gott från naturen. Fyll burkarna med sand och skal för en beach-tema rum, eller hänga antika fiskespön och lockar på väggarna för ett sjö - eller stuga-tema rum. Blomsterarrangemang eller krukväxter är idealiska. Lägga till en frisk natur doft med ljus eller potpurri.