mynewspapers.net

Hur att dekorera med templet burkar

Hur att dekorera med templet burkar


Templet burkar kommer från hela världen. De är stora burkar som ser nästan ut som vaser och är målade i dekorativa mönster. Dessa mönster kan vara hemma i ett visst land, eller de kan vara allmän; till exempel kan ett kinesiskt tempel jar målas med en bambu design, medan en mer allmän templet burk innehåller målningar av blommor eller djur. Templet burkar kan användas i en mängd olika sätt att inreda ett hem.

Instruktioner

• Använd templet burkar som blomvaser. Dessa tempel-burkar-vände-blomma-vaser kan användas med antingen blommor silke eller riktiga blommor och kan placeras nästan var som helst. Du kan placera blommor i en tempel burk på ett skrivbord bredvid en dator eller på en hylla som omges av bilder eller ljus.

• Butik tepåsar i templet burkar. Lådor som innehåller ett stort antal tepåsar tar upp mycket utrymme på hyllor eller skåp, så försök lagra tepåsar i en dekorativ templet burk. Du kan placera templet burken bredvid din spis och vattenkokare eller på en räknare intill en skål med frukt eller en vas med blommor.

• Göra templet burkar accent bitar parkoppla med väggdekorationer. Har en serie målningar eller fotografier på en vägg under som är ett litet slutet bord. Placera templet burkar i kompletterande färger och mönster på köksbordet under väggdekorationer. På så sätt tjäna burkar templet som en accent till målningar eller fotografier på väggarna.

• Dekorera en hallbordet. Dessa tabeller innehåller ofta slumpmässiga objekt: möjligen blommor, mail, tidningar och andra saker som boende inte vet vad jag ska göra med. Skapa en snygg front hallbordet, använda en tempel burk. Placera en inkorg för e-post på ena sidan av bordet och en vas med en blomma eller två på andra sidan av bordet. Placera sedan en tempel burk i mellan.

• Plats templet burkar på hyllorna. Du kan använda templet burkar som dekorationer för alla typer av hyllor. Hyllorna inbyggd i väggarna, fristående hyllor eller bokhyllor används för att avgränsa rum i studio lägenheter kan använda templet burkar som dekorationer. Templet burkar kommer att se attraktiv på hyllorna tillsammans med de flesta objekt såsom ljus, blommor, fotografier eller böcker.