mynewspapers.net

Hur att dekorera med svart & vita golv kakel

Hur att dekorera med svart & vita golv kakel


Dekorera ditt hem för att förstärka och komplettera de svartvita klinkers. Svart och vit rutig golv kakel kan fungera för en retro tema, som påminner om de populära diners på 1950-talet, eller en ultramodern tema. Hursomhelst, dekorera rummet för att arbeta med golvet i stället för att konkurrera med den. Att välja möbler och tillbehör som flöde med golvet kommer att resultera i ett rum som ser ut och känns komplett.

Instruktioner

• Måla väggarna i en neutral nyans, som vitt. Lägga till en kantlinje om du vill ha mer på väggarna, eller accentuera väggarna på ett annat sätt.

• Plats möbler i rummet som skapar stil och humör du vill, samt funktioner inom rummet. En retro-stil matsal kan omfatta en chrome dinette set med en röd Formica topp och röd vinyl kuddar på matsal stolar och pallar. En modern livsstil eller familjerum kan omfatta en vit skinnsoffa med elegant, svart enstaka tabeller. Ett annat alternativ skulle vara en ljus soffa--som limegrön eller röd--att stå ut bland svarta och vita brickor.

• Kläm speglar, bilder eller andra objekt på väggarna för att lägga till färg och dra rummet tillsammans. Introducera färg till väggarna för ett modernt rum med ljusa tavelramar eller en svartvit bild med en enda röd objekt, till exempel naglar eller en ros. Hänga neonskyltar, neon klockor eller svartvita foton av städer eller kändisar från the1950s för en retro tema.

• Fyll rummet med hjälp av tillbehör. Använda färgglada tillbehör såsom kuddar, vaser eller ljus, om du vill lägga till färg till en annars svarta och vita rum. Vintage rum kan innehålla en riktig jukebox, skivspelare eller vintage roterande telefoner. Moderna rum kan innehålla statyer, slick vaser eller moderna lampor.