mynewspapers.net

Hur att dekorera med rep garn

Hur att dekorera med rep garn


Repet garn är en billig post att använda i ditt hem inredning. Det ger en rustik touch som är lämplig för de flesta hem Utsmyckning system. Lägg till accenter i rum med teman som ljus hus, båtar, fiske eller havsstränder. Linda arkitektoniska eller strukturella element, möbler eller föremål med rep garn. Säkra rep garn på plats med varmt lim. Repet garn fungerar bra med land inredning, franska inredning och Tudor stil rum. Suppleant rep garn var som helst du kan använda ett band.

Instruktioner

• Accent ljus innehavare. Knyt en rosett rep garn runt centrum av varje ljus. Låt svansen på bow kläm tillräckligt långt för att nå botten av varje ljus.

• Tre fyrkantiga block av trä i garn och limma på plats med en limpistol. Toppa med ett ljus.

• Fläta rep garn att skapa lantlig gardin slips ryggar. Snitt nio längder av repet garn, två gånger så länge som du vill ha ryggen slips. Fläta band ihop i grupper om tre, så att du har tre separata fläta delar. Säkra målen med ett gem eller gummiband. Lägg tre flätor sida vid sida och knyta ihop ena änden av alla tre. Fläta tre separata delar i en enda fläta och knyta ihop den andra änden.

• Accent kransar med rep garn. Linda repet garnets löst genom grönskan i kransen. Linda repet garn runt grönska grenar ofta, två hela varv att hålla garnets på plats. Lägga till pine koner, nötter och kvistar för att skapa en rustik höst krans. Vira garn runt kottarna och binda dem på plats. Stoppa kvistar i kransen och säkert på plats med florist tråd eller tejp. Varmlimma fast muttrarna till kransen. Bifoga muttrarna på två ställen så deras vikt inte drag av dem från kransen.

• Anpassa en lampa genom att Linda lyktans bas med rep garn. Täck inte botten 1/4 och den översta 1/4. Säkra rep garn med varmt lim.

• Linda felmatchade tavelramar och spegla ramar i repet garn. Limma ändarna garnets på baksidan av ramen eller spegel med varmt lim.

• Använda repet garn att säkra stol dynor till stolarna. Bifoga längder av garn till hörnet av kuddar med säkerhetsnålar. Fästa säkerhetsnålar på nedre hörnet av kuddarna så att de inte visar. Knyta repet garn runt stolsbenen. Låt svansen hänga ner av flera inches.

• Linda en vacker bit tyg runt på baksidan av en stol och knyta det till en rosett. Skapa flera rep garn bågar något mindre än tyg bow och säkra dem att tyget med säkerhetsnålar. PIN från baksidan av tyget och genom knutarna på repet garn bågar så de är säkra och stiften inte Visa.