mynewspapers.net

Hur att dekorera med nautiska artiklarEn nautisk-inspirerad inredning Utsmyckning system kan göra ett bra val för en liten strand stuga eller en stor förorts hem. Lägga till nautiska objekt i ett enkelrum är ett bra sätt att införa stilen i ditt hem utan att behöva genomgå en fullständig omarbetning. Nautiska objekt tenderar att blanda väl med ljus och färgglad design system men du kan lägga till dem i nästan alla befintliga designerstil väljer du rätt bitar.

Instruktioner

• Köpa en kräm eller benvitt linne överdrag för en kärlek stol eller soffa. Experterna på Country Living säga att gräddfärgade linne härmar utseendet på segeltyg och är tillräckligt neutral för att matcha något annat du lägga till rummet.

• Lös snäckskal i en glasskål eller Använd objekt, till exempel tavelramar eller lampor, som är accentuerat med dem. Snäckskal är ett bra sätt att få det nautiskt temat inomhus.

• Införliva möbler med rep accenter eller vävda garn klädsel. Rep av valfri storlek lägger omedelbart en nautisk touch till designschema och vävda garn tyg lägger samma stil på ett större sätt.

• Välj subtil eller raffinerad båt-tema dekorationer. Lägga till alltför många utskrifter eller modeller av båtar, särskilt lägre kvalitet och kära, kan överbelasta andra designelement i rummet.

• Kläm utskrifter av vintage kartor eller havet liv illustrationer. Vintage utskrifter lägga en sofistikerad touch till någon nautiska designschema.

• Lägg till blå och röda accenter med en kräm eller off-white bakgrundsfärg. Detta är den mest klassiska nautiska färgskalan. Alla rum redan med grädde färg eller möbler kan bli "nautiska" med tillägg av blått och rött.