mynewspapers.net

Hur att dekorera med musikaliska väggbeklädnad

Hur att dekorera med musikaliska väggbeklädnad


Om du har ett starkt intresse för musik, är uttrycker detta intresse med hjälp av musikaliska väggbeklädnad och andra objekt ett klokt beslut. Dina alternativ för musikaliska väggbeklädnad är många. Du kan välja traditionell affischer av kompositörer, musikteatrar eller scener från musikaler, eller välja musikaliska Obs-tema wall papper. Om du känner dig vågad, överväga att dekorera med noter eller program från konserter eller symfonier du har deltagit. Gobelänger med vävda bilder av instrument eller musiknoter överflöd på marknaden. Hur du väljer att dekorera med musikaliska bonader beror på din personliga smak.

Instruktioner

• Välj en väggbeklädnad som en inramad affisch, en stor väv, tapet-ark eller annat musikaliskt tema som bäst uttrycker ditt intresse eller uppskattning i musik. Till exempel, om du är ett fan av jazz, vimlar marknaden av många dynamiska jazz-influerade affischer, utskrifter och tapet mönster.

• Välj en mur i ditt hem som saknar någon prydnad eller inte har en hel del möbler framför den. Till exempel finns en tom vägg i slutet av en Hall eller en tom vägg i badrum lämpliga alternativ. Alternativt kan är väggen bakom ditt piano ett lämpligt val också.

• Mäta måtten på din utsedda vägg och skriva ner dem. Till exempel om du använder tapet, beräkna hur många ark måste du täcka hela väggen. Om du bara hänga en musikaliskt tema affisch eller väv, Sök efter centrum av väggen och markera den med en bit av krita. Alternativt, om du ska hänga noter på väggen, beräkna hur många bitar måste du fylla hela väggen.

• Ta bort papper uppbackning och exponera limmet från din musikaliska väggbeklädnad. Alternativt, blöt baksidan av väggen som täcker med en fuktig svamp, aktivera pre inklistrade limmet. Om du hängande tapeter eller noter, päls klistra väggen med en ljus lager av tapet.

• Stå på ett steg pall att hänga tapeter eller noter slätt och jämnt. Tryck på arket för tapet in i väggen, rada upp jämnt. Eller tryck på varje ark av musik på väggen en efter den andra, något överlappande på väggen tills du täcka hela utrymmet. Använd en papper roller för att jämna ut eventuella rynkor. Det möjligt att följa och torka helt. Inramade affischer och gobelänger, spika krokar in i väggen längs din krita märkning.

• Häng din favoritmusik minnessaker på omgivande väggarna dra utseendet tillsammans. Till exempel hänga din favorit album, inramade musikaliska affisch eller ett porträtt av din favorit kompositör. Använd en hammare och krokar för affischer eller porträtt. För att hänga ett album, skruva in två vinyl-täckt krokar ca 1 tum brett i väggen.