mynewspapers.net

Hur att dekorera med grön färgI "Color Scheme Bibeln," talar Anna Starmer om stämningen och atmosfären frammanade genom färg. Grönt kan vara ett varmt eller en cool färg, beroende på nyans används: mjuk salvia grön eller ljust lime grön, t.ex. Förvandla ett murrigt eller grådaskig rum i en fridfull och naturinspirerade oas genom att dekorera med grön färg. Ett lager färska gröna färg på väggarna, lite trä möbler målade grön eller tillbehör i grönt och kompletterande färger skapar en uppfriskande och fridfull känsla i ett område.

Instruktioner

• Måla väggarna i ett rum grön i en nyans till skapa den stämning du vill. Använda ljust grön för att skapa en glad, spännande atmosfär eller salvia eller pastell grönt för att skapa en jordnära, avkopplande känsla. Skapa en intressant vägg behandling med grön färg genom att använda det som en färg tvätt istället för i en solid Rock, med en våt trasa gnugga färg på väggarna istället för en rulle eller pensel.

• Måla ett trämöbler objekt med grön färg i en nyans kompletterar färgen på väggarna. Använda en kreativ målning teknik som antiquing eller stippling för att göra ett intressant blickfång. Trästolar, ett sidobord eller en credenza är alla bra val att uppdatera med grön färg.

• Använda olika nyanser av grön färg på en tom duk för att skapa en färg collage väggbonad. Täcker arbetsytan med grön färg och använda en målning teknik såsom svartmålningen färger med svampar eller tillämpa färg fläckar på färgade ytor.

• Ändra posten till ditt hus genom att måla dörren grön. Använd en mörk hunter green för en kolonial hus med en vit exteriör, eller rika salvia grönt för ett hus med pastellfärger.

• Använda gröna färg för att skapa accenter i ett rum. Schablon en leaf gränsen längs toppen av väggarna i ett rum, måla en vågrät grön rand kant i mitten av väggarna eller måla trim i rummet grön. Doppa kvistar i grön färg, låt dem torka och ordna dem i en vas för en sidobord eller hylla.

• Dekorera lampskärmar med grön färg på kreativa sätt. Speckle vitboken nyanser med grön färg, sprayfärg över blad från ormbunkar att skapa en omvänd silhuett eller svamp färg en lampskärm.

• Måla golvet grönt i stället för väggar. Använd en hög trafik golv färg gjorde att klara gångtrafik.