mynewspapers.net

Hur att dekorera med gråblå och salvia grön

Hur att dekorera med gråblå och salvia grön


Skapa ett lugnt utseende för interiören i ditt hem genom att kombinera färgerna gråblå och salvia grön. Blå och grön är lugnande färger och frammana känslan av att vara i naturen. Dessa färger är idealisk för användning i valfritt rum i hemmet--från sovrummet till köket. Sedan salvia grön är ljusare av två nyanser och kommer att bidra till att öppna upp en plats, Använd det som den huvudsakliga färgen och gråblå som en accent. Dessa färger är idealiska för att skapa en rustik look.

Instruktioner

• Måla väggarna. Måla väggarna sätter tonen för ett rum. Måla huvuddelen av den vägg utrymme salvia grön. Reservera gråblå som en accentfärg att framhäva arkitektoniska särdrag--som bågar och formning. Du kan också måla en fokal vägg skiffer blå--väggen som kommer huset i säng eller soffa.

• Ram väggar och tak. Att skapa en rustik look som fungerar bra med dessa två färger, ram ut väggar och tak med två och fyra. Innan de två och fyra, ge dem ett äldre utseende av banka dem försiktigt med en hammare.

• Ta blå skiffer. Gråblå färg får sitt namn från detta material, så det är passande för att funktionen materialet i rummet du dekorerar. Använda skiffer på en spis surround, som golv eller som en rygg plask.

• Tillbehör i rummet. Tillbehör lägga sista handen på ett rum. Använder en kombination av skiffer blå och salvia gröna tillbehör - kasta filtar, gardiner, vaser och lampor, till exempel. Även denna färgkombination är lugn, kan med för mycket av det bli monotont. För att bryta upp färger, ta in andra neutrala färger tillbehör. Choklad brun, beige, kräm och silver är alla nyanser som fungerar bra med den huvudsakliga färgpalett.