mynewspapers.net

Hur att dekorera med falska fågelägg

Hur att dekorera med falska fågelägg


Färgglada nyanser av en spräcklig robin ägg inspirera tankar om nya livet och våren. Dessa ägg kan också inspirera dig när det gäller att inreda ditt hem. Med hjälp av falska fågelägg ger en ren, säker möjlighet för projekt. Du kan köpa falska ägg i ett brett spektrum av stilar från hantverksbutiker eller online specialaffärer. Använd din kreativa fantasi för att komma på sätt att visa upp äggen.

Instruktioner

• Använda en falsk fågel ägg i en platshållare dekoration för ett våren eller påsk-tema evenemang. Köpa liten fågel Bon eller korgar från en farkost butik stor nog att rymma minst ett ägg. Måla varje persons namn på en separat ägg och Lägg ägget i boet. Omge med konstgräs eller bast. Placera varje dekoration på en dukningen. Gästerna kan ta hem dem för en souvenir.

• Fyll en klart glasvas med falska fågelägg i olika storlekar och färger. Placera vasen på en hylla eller mitt i en tabell för en färgglad dekoration. Sätta falska blommor i vas med äggen som support för stammen för extra visuella intresse.

• Linje en lång ljushållare med ljus utformad som fågelägg. Placera ljushållare i mitten av ett matbord eller på ett soffbord att njuta av distinkt formade ljusen.

• Visa en samling av falska fågelägg genom att var och en på ett litet stativ gör det möjligt att stå upprätt. Linje ett spis mantel eller hylla med ägg.

• Fyll ett glas eller keramik skål med falska fågelägg att fungera som en enkel tabell mittpunkten. Placera en löpare ner centrum och placera skålen i mitten.

• Placera flera falska fågelägg i en konstgjord häckar och lägga den i en inomhus träd eller växter. Sätta en falska fågel på utsidan av boet att slutföra dekoration.

• Fäst litet öga krokar i toppen av äggen. Trä bandet genom ögat krokar och hänga äggen från en julgran, utomhus träd eller i fönstret.