mynewspapers.net

Hur att dekorera med en salvia grön färg färg

Hur att dekorera med en salvia grön färg färg


Salvia är en färg som härrör från jordnära, lite grågröna färgning av sage brush anläggningen. Sage används för att skapa en lugn och neutral känsla men salvia grön färg i ett rum kan överväldigande och känner sig tråkig om det inte är balanserade med rätt färger. Levandegöra salvia grön färg med stänk av färg i möbler och inredning att lyfta fram skönheten i de dämpade gröna nyanserna.

Instruktioner

• Bedöma behovet av belysning för rummet. Om rummet är saknar naturliga ljuset, vise färg risker gör rummet känns mindre och tråkig. Lägga till en stor vägg spegel, paint fönsterbrädor eller dörren trimma vit, eller lägga till ett par lampor till rummet för att motverka detta. Om du lägger till lampor, är nyanser med vitt eller neutrala toner bäst, så de ger ut är rena och ljusa.

• Välj neutral-tonade möbler i färger som vete eller taupe. Salvia är en naturligt en ökenväxt och kompletteras väl av sandy eller vete färger. Lättare trämöbler lockar också på denna färgkombination. Undvika ljusa gula; dammiga ännu varma nyanser kommer att matcha med salvia grön, medan ljusa guld och gult kommer att överväldigande.

• Inkludera några poster, till exempel en kasta matta, kuddar eller en väggbonad som innehåller plommon, rödbruna eller hallon färger i dem. Lägga till en touch av värme till inredning kommer verkligen balansera ut rummet och motverka någon överväldigande känsla salvia grön färg kan skapa. Purpur kan också agera på detta sätt, men var ännu mer minimalistisk om du väljer att lägga till lila delar in i lokalen. Detsamma gäller för rostiga orange nyanser.

• Häng skarpa, vita gardiner på Fönstren. Salvia riktigt fördelar från vitt, vilket gör den senare verkar fräschare. Silver kan också ha denna effekt, men det måste användas sparsamt. en silver Kandelaber på manteln, eller en silver ram för en vägg spegel lysa vise.