mynewspapers.net

Hur att dekorera med barstolar

Hur att dekorera med barstolar


Barstolar runt en bar skapa köksö eller högt bord en informell plats för familj och vänner att samla. När du väljer barstolar det är viktigt att beakta deras förhållande med omgivande inredningen rätt barstolar inte bara kommer att vara bekväm, de också kommer att vara en väl integrerad design komponent. Det är möjligt att använda barstolar som en drivkraft att dekorera resten av ett rum.

Instruktioner

• Utveckla ett tema för det utrymme där barstolar kommer att gå. Temat beror på din personliga smak. Det är möjligt att utveckla ett tema kring en specifik kultur, konst genren, arkitektonisk stil, tid i historien eller geografiskt område. Exempel på kulturella teman är japanska, mexikanska och indiska. Exempel på konst genren teman är art déco-stil eller modern. Historiska teman omfattar viktorianska, västern eller 1950-talet Amerika. Ett arkitektoniskt utformar kan vara allt från land stuga till gotiska katedralen. Öknen eller regnskogen är exempel på geografiska teman. Bar, tabellen eller kök ön också behovet att korrelera.

• Köp eller refinish barstolar som passar inom detta tema. Till exempel, om du valde en 50-tema, köpa vintage diner pallar med vadderade säten och krom trim och ben. Om du väljer en viktoriansk tema, Välj pallar med en Windsor stol-stil tillbaka. För älskare av den minimalistiska kvalitet av modernismen, ett brett utbud av enkla, snygga barstolar finns, särskilt från kommersiella leverantörer. Oavslutade trä barstolar kan du måla eller färga avföringen för att passa ditt tema. Om ditt tema, till exempel är en rustik stuga, måla pall med blommig gränser längs kanten och ben. Ett annat alternativ är att renovera används avföring från en loppmarknad eller Second hand butik.

• Dekorera det omgivande området på temat att skapa en sammanhängande, fullständig utrymme. Överväga vägg behandling, prydnadsföremål, golv, belysning, fönster behandling och konstverk. Om du väljer en indiska tema, till exempel måla väggen med en ljus färg, som rött, orange och turkos, dekorera med statyer av indiska gudar som Ganesha eller Shiva, hänga en hylla om du vill visa indiska kryddor och använda lyxiga indiska sidengardiner på Fönstren. Om du väljer en Western tema, fodrar en vägg med lada styrelser eller måla en vägg kant av kaktusar, ko dödskallar eller taggtråd. Du kan också använda varmförzinkad lada armaturer och hänga antika sadelmakeri och utskrifter av Western landskap på väggarna för dekoration.