mynewspapers.net

Hur att dekorera med ballonger & serpentiner

Hur att dekorera med ballonger & serpentiner


Ett av de enklaste och billigaste sätt att dekorera för någon fest eller händelse är att använda en kombination av ballonger och serpentiner. Ballonger och serpentiner omedelbart till en festlig atmosfär för alla tillfällen. Det finns nästan obegränsat sätt att dekorera med ballonger och serpentiner, både ensam och tillsammans med varandra. Anser de färger som kommer att gå bäst med temat fest när du väljer ballonger och serpentiner att använda.

Instruktioner

• Dekorera med serpentiner först. Serpentiner göra bakgrunden för ballonger. Med hjälp av en stege, hänga tre eller fler färger serpentiner från ett hörn av rummet. Ta streamers till mitten av rummet, draperingar serpentiner något för att skapa en swag effekt. Skär serpentiner. Vrida serpentiner tillsammans flera gånger och tejp till centrum av taket. Upprepa för alla andra hörn av rummet.

• Hänga lös serpentiner från dörröppningar och fönster. Tejpa streamers till toppen av fönstret eller dörren och låt den andra änden av streamer att flyta fritt. Bifoga en bunt av flera streamers till brevlådan att markera parti huset.

• Skär tre eller fler serpentiner och tejp swag stil över windows eller stora dörröppningar.

• Blåsa upp flera ballonger med vanlig luft. Tejpa buntar av två eller tre lika stora ballonger till sidor och mitten av streamer swags. Du kan även tejpa ballonger till brevlådan, ryggen på stolar och slänga några slumpmässigt runt i rummet.

• Blåsa upp fem eller sju ballonger med helium att göra en ballong bunt. Binda band till ballonger att hålla dem på plats. Fäst ballong buntar stolar eller andra föremål i rummet. Använda ballong bunt vikter för att hålla ballongen klasar på marken. Använda en ballong vikt och kort band för att hålla helium-fyllda ballonger på tabeller för hörnstenarna och andra dekorativa arrangemang.

• Göra ballong djur från långa ballonger och placera dem på tabeller och andra ytor som dekorativa objekt och hörnstenarna.