mynewspapers.net

Hur att dekorera med Bakers kokos styckade kaka

Hur att dekorera med Bakers kokos styckade kaka


Skapa en hemmagjord tårta är aldrig en lätt uppgift, särskilt om du vill göra till en genomarbetad. Dock ordnade med utstansade tårta former till form en design gör sådana ansträngningar mer hanterbar. Ett sätt att dekorera en tårta är med riven kokos på toppen för att sammanföra design. Även Bakers varumärke kokos är en av de mer kända varumärkena, kan alternativa märken av riven kokos också användas för att dekorera styckade kakor.

Instruktioner

• Vet vilken typ av kakan du vill göra. Först bestämma smak av kakan och samla alla ingredienser. Se till att du vet vilken storlek kaka du behöver baserat på hur mycket människor som serveras.

• Skiss eller draw kakan du vill göra. Till exempel om att göra en kanin cake för påsk, vet att du kommer att behöver antingen en 9 x 13-tums storlek färdig kaka eller två 8" runda kakor att slutföra cut outs. Om du vill skapa en fisk kaka, använda en 9 "x 13" kaka för att skapa fisk kroppen och fenorna. Mönster till hantverk projekt för att fastställa de grundläggande formerna krävs för kakan du gör.

• Färg i din skiss av kakan att välja färger och mönster för tårtan. Till exempel hålla bunny tårta vit och använda färger och artiklar till accent andra områden som svart lakrits för morrhår, tuggummi droppar för ögonen och jämn glasyr för att göra en rosett runt den harens hals. För en fisk design, överväga att göra hela tårtan en havet skum grön eller ljust blå färg.

• Baka alla kakor och låta dem coola helt. Skär kakan i former som illustreras i ritningen eller genom att följa ett mönster. Använd en vass kniv och försiktigt borsta bort lös smulor från alla bitar. Ange styckade former på sidan. Frost i toppar och på sidorna av varje bit med frosting eller glasyr. Se till att ha alla andra poster som är redo att gå före glasyr som du måste få kokos på moset medan glasyr är fortfarande mjuka och följsamma.

• Dela kokosnöten i skålar baserat på det belopp som behövs för att täcka del av den kaka som kommer att dekoreras med riven kokos. Du behöver minst 198 till 227gr av riven kokos för bara toppen av en klippa upp kakan. Se till att ha extra kokos om du kommer att dekorera sidorna av kakan också.

• Rosta kokos för styckade kakor som fungerar bra med en brun färgad coconut toppning. Exempel på cut-up cake design lämplig för rostad kokos är kaniner, fotbollar, samt skatt kistor.

• Färga eller tine kokos om du använder färgade kokos för att dekorera din tårta. Lägga till karamellfärg i kokos och rör om. Tillsätt livsmedelsfärg en droppe i taget och rör mellan droppar att uppnå den färg du söker. Utforma färgad kokos på ett vaxat papper fodrade bakplåt och låt lufttorka före hantering.

• Efter styckade kakan har varit helt täckt i kokos, dekorera resten av kakan att slutföra utseende. Lägg till tuggummi droppar, lakrits, choklad godis och andra objekt att dra den slutliga utseendet ihop.