mynewspapers.net

Hur att dekorera med antika vintage stil

Hur att dekorera med antika vintage stil


Det enklaste sättet att injicera charm i ett hem är genom att dekorera med en antik eller vintage stil. Återanvänd vintage bitar i kreativa heminredning för en en-av-slag utseende. Istället för att lagra dina antikviteter och heirloom objekt i en garderob eller källare, använda dem för att skapa vintage-inspirerade heminredning. Använd uppdatera bara ett enda rum, som ett stort sovrum eller kök eller hela ditt hem för ett sammanhållet utseende.

Instruktioner

• Måla rummets väggar en vintage-inspirerade färg. Välj en elegant nyans, som lila, dammig lila, mynta grön, grädde, mjuk aprikos, ljusblå eller salvia grön. Skapa ett levande utseende med smaragdgrönt, sapphire blue, rubinröd eller andra ädelstenstoner.

• Dekorera med antika möbler. Förbättra ett vardagsrum eller sovrum med en äkta svimning soffa eller en realistiska replik. Lägg till elegans med en vintage högkarmade vinge stol med mörka körsbär trä eller mahogny detaljer. Placera ett vintage trä eller rotting sminkbord i ett sovrum eller badrum. Visa kulinarisk ört växter eller Dekorativa tallrikar på en bagare rack i köket.

• Arbete vintage textilier i designen. Lägga till värme i en soffa eller kasta kärlek stol med en virkad filt och matchande dekorativa kuddar. Häng vintage spetsgardiner i vardagsrummet, sovrummet eller badrum. Dekorera en säng med en handgjord antik quilt med blommiga mönster. Täcker ett köksbord med en vintage tyg med broderade körsbär mönster och hänga på gardiner.

• Återanvända vintage poster till heminredning. Använd en antik trä verktygslåda kan lagra nycklar, fjärrkontroller och andra små föremål i ett vardagsrum eller kök. Fyll antika konservering eller apotekare burkar med ljus, vintage knappar, snäckor, blommor eller färgglada kulor. Retro vykort eller tidningen annonser och använda dem som vägg inredning