mynewspapers.net

Hur att dekorera matsalen soffbord

Hur att dekorera matsalen soffbord


Soffa bord är lång och lång och utformade för att placeras bakom en soffa. På grund av sin storlek, men gör de också stor buffé eller sideboard register i en matsal. Smal nog så de inte äter upp extra utrymme, soffa bord i matsalen är ett utmärkt sätt att kombinera god design och funktion. Läs vidare för vissa idéer om hur man dekorera en soffa matbordet.

Instruktioner

Hur att dekorera matsalen soffbord

• Lägger en löpare överst. En löpare är en färdig pjäs av tyg som löper genom hela tabellen, men omfattar inte dess sidor. Hem varor centra och varuhus bär vanligtvis ett stort utbud av dem. Lägga till en löpare kommer att omedelbart förvandla tabellen soffa till möbel mer lämpade för en formella matsal.

• Ställ ut ljus. De kommer att lägga ett elegant utseende till formella och förbättra rummet. Placera en gruppering av avsmalnande ljus i ena änden av bordet. Sedan, ordna Votivljus med jämn mellanrum längs centrum av löparen. Lämna utrymme för serveringsfat om du kommer att använda tabellen soffa som en buffé.

• Visa några Dekorativa tallrikar. Om du inte har en Kina skåp i din matsal, Visa upp din plattor på soffa bordet. Använda plattan innehavare för att presentera din favorit Kina.

• Dekorera med skålar. Placera flera stora, låg profil skålar på soffa bordet. Dessa kan vara glas, kristall, porslin. Fyll dem med frukt, potpurri eller säsongsbetonade inslag som kottar och bär.

• Hänga en spegel, målning eller konstverket på väggen till accent soffa bordet. Ett soffbord måste balanseras med något ovanför den.