mynewspapers.net

Hur att dekorera lila tårtor

Hur att dekorera lila tårtor


Lila blomma repliker är detaljerade tillägg för en dekorerad tårta. Syrener är en våren blomma för bröllop, födelsedag och mors dag kakor. Utforma en enkel serie av kvistar av syrener till kaskad ner på framsidan av en bröllopstårta för en fantastisk mittpunkten. Rör en kvist av lila på toppen av en rund eller rektangulär tårta för en fest. Det är klokt att skissa design för kakan på en styrskenan när dekorera kakan.

Instruktioner

• Frost tårtan med smörkräm eller royal icing. Ställ åt sidan.

• Fyll dekoratör påsen med glasyr som är tonade till skugga av färg för lila. Ljuslila blommor är i olika nyanser av lila, lavendel, blå, vit och rosa. Använd två eller tre nyanser av samma färg för en mer realistisk utseende.

• Röret en fyra-kronblad blomma med nummer 59 spetsen på vaxat papper eller pergamentpapper. Pipe 30 till 40 små fyra-kronblad blommor för varje kvist av ljuslila blommor behövs för kaka dekoration. Avsatts för att torka i minst en timme.

• Ändra dekoratör spets i väska kopplingen till nummer 32 spetsen. Håll spetsen mot kakan och pipe nedåt i en lång shell form på ytan. Detta bygger upp en bas för den lila blomma. Pipe skalet igen för att lägga till en större bas för en större, längre spray av syrener.

• Ställ in de små torkade blommorna på formen avlång softshell på tårtan. Bilda kluster och formen på en kvist av lila.

• Röret gröna bladen bredvid lila med tips nummer 352. Pipe bruna kvistar med tips till att avsluta den lila kvist. Lägga till mer lila kvistar blommor displayen på tårtan.