mynewspapers.net

Hur att dekorera i enkel stuga stil

Hur att dekorera i enkel stuga stil


Cottage stil är varma och välkomnande, påminner om franska land och shabby chic design. Formatmallen omfamnar vintage bitar avslappnad blommiga tyger, nödställda möbler och rustik. Cottage stil omfattar många olika utseenden, från en förtrollande trädgård tillflyktsort till en blåsig strand hem. Skapa en enkel men ändå elegant stil med hjälp av naturliga element, såsom rotting och trä. Förvandla din antika och vintage samlarobjekt i stuga-inspirerad inredning bitar.

Instruktioner

• Hänga delikat Blommig mönstrad tapet i sovrummet för en shabby-chic look. Täcka sängen med en vit, handgjort täcke och rosa, kronblad formade dekorativa kuddar. Piffa upp fönster med vita Öljett Gardiner. Måla en vintage metall ljuskrona med pasteller och hänga den som en mjuk belysning element.

• Däck ditt vardagsrum ut med en beach cottage-inspirerad look. Måla väggarna en färsk citron gul eller mjuka turkos att ställa in bakgrunden. Hänga bambu persienner som tillåter filtrerat solljus att utrymmet. Välj en soffa och stol Ställ med vit eller ljusbrun linne klädsel. Hänga island bilder i vitkalkade träramar.

• Utforma en välkomnande stuga-kök där att underhålla familj och vänner. Uppdatera tråkiga vita skåp och väggar med ett lager smör-gul färg. Köpa en grova köksbordet byggt från regenererats ek eller furu barn trä--plankorna skapa en robust och charmiga yta. Använd en vintage vas fylld med blommor som en central. Linda faux eller verkliga ivy vinstockar runt en antik baker's rack för ett nytt utseende.

• Skapa en trädgård stuga-inspirerade badrum. Måla väggarna en mjuk lavendel och hänga en Blommig mönstrad kant där väggarna möts i taket. Dekorera med terrakotta krukor fyllda med gröna växter. Visa en lila mönstrad, tyg duschdraperi och salvia gröna handdukar.

• Ingjuta en solrum med en enkel stuga stil. En vit rotting kärlek stol och stol set anges. Förbättra stolar med dynor med pastellfärgade blommönster. Hänga antika Kina plattor på väggen för en kreativ blick. Förvandla en vintage röd skottkärra till en planter.