mynewspapers.net

Hur att dekorera hattar för red hat societyRed Hat Society är en social klubb för kvinnor över 50 års ålder. Den enda regeln för klubben är att det finns inga regler, så Red Hat Society möten kan variera från omsorgsfullt iscensatta händelser till enkla sammankomster för te och dessert. Kvinnor i Red Hat Society gillar att bära djupa röda och lila färger, och de har framför allt att skapa särskiljande och ibland besynnerliga röda hattar bära deras klubbens möten och utflykter.

Instruktioner

Hur att dekorera hattar för Red Hat Society

• Köpa en hatt. Stråhattar är den mest mångsidiga och lättast att dekorera. Använda blommiga spray färg för att måla hatten en vacker, glänsande röd. Eller köpa en röd hatt.

• Lägga ett band. Välj ett band i ett mönster du gillar som innehåller färgen röd. Vira den runt hatten och binda det i en jaunty båge. För en ännu mer dramatisk look, Använd varmt lim för att fästa prydnadsföremål i menyfliksområdet som paljetter eller pärlor.

• Bifoga blommor och andra tillbehör. Lila och rött silke blommor och fjädrar är ett populärt val. Använd röd piprensare för att fästa objekt. Peta varje ände av piprensare genom hatten och säkra under hatten. Detta sätt, du slipper Varmlimma allt annat och du kan ändra dekorationer som du önskar. Om din hatt inte halm, men måste du bifoga artiklarna med varmt lim, rak stift eller sy fast dem på.

• Yta genom att lägga till lite av sexiga nät. Låt det drapera ner över ögonen att ge ditt ansikte en mystisk och förförisk blick.