mynewspapers.net

Hur att dekorera glass tårtor professionelltKakor och glass har länge använts att fira händelser och milstolpar i människors liv. En glass tårta kombinerar båda element i ett hopkok som ser ut som det är inget annat än en kaka på utsidan. Av samma komponenter som kan skapa en utsökt professionellt dekorerad tårta kan användas på en glass kaka, förutsatt att du se till att glassen inte smälter innan tårtan är dekorerad. Med hjälp av några grundläggande utsmyckning tekniker, kan du skapa en glass kaka som ser professionellt inredd.

Instruktioner

• Placera en frusen glass tårta på din arbetsyta. Om du planerar att göra en hel del rörledningar med glasyr, kan du använda en kaka skivspelare, som kommer att göra kakan lättare att slå när du dekorerar runt den.

• Täck tårtan med ett lager av buttercream frosting. Detta lager är smula lagret, eller smutsiga glasyr. Lägg kakan tillbaka i frysen att låta glasyr harden och hålla tårtan som fryst som möjligt samtidigt som dekorationer.

• Kavla ut fondant till rätt storlek att täcka tårtan. Detta är den huvudsakliga färgen på tårta dekorationer. Alla andra utsmyckning kommer att gälla denna bakgrund.

• Rulla ut fondant i färger önskas att göra de andra dekorationerna till tårtan. Till exempel om du vill ha flera färger av curlicues för kakan, skulle du rulla ut små mängder av olika färger. Sedan använda en kniv för att skära tunna remsor från fondant. Wrap dessa remsor runt en trä pluggen eller trä sked handtaget och skjut sedan dem bort. Sträck ut krumelur till önskad längd och mängd curl. Du kan också göra blad och blomma former från fondant.

• Ta tårtan ur frysen och placera den på arbetsytan igen. Låg i sockerglasyr bladet över kakan och trimma den att passa med en kniv. Använda sandskädda av buttercream frosting för att följa cut outs, blommor och curlicues till fondant.

• Fyll en sprits med buttercream frosting. Fäst en tunn rörledningar tips till slutet av påsen. Arbeta glasyr ner i spetsen, att ta bort så mycket luft som möjligt.

• Använd en sprits för att skriva ord, namn eller mönster. Denna väska och tips kan också användas för att göra liten pärla former eller ledas galler arbete.

• Placera kakan tillbaka i frysen och låt det stelna igen. Ta bort 15 minuter före servering, så att det blir lättare att skära.