mynewspapers.net

Hur att dekorera glas ljusGlas glasburk eller Votivljus fungera som populära och utan problem gåvor och prydnads heminredning för atmosfär. Ibland är glaset omgivande ljuset vanlig och tråkig; dock ger dekorera den dig möjligheten att anpassa glas ljuset. Att veta hur man dekorera glas ljus kan du anpassa deras utseende för att passa teman för gåvor och hem accenter. Om du vill göra en festlig gåva ljus eller ett lämpligt märkta doftljus, kan denna uppgift du ta kontroll.

Instruktioner

• Välj en rulle av wide-gauge tydliga hantverk tejp. En standard, 236 ml. glas ljus, är 4-tums hela band nödvändigt. Skär en längd av tejp på omkretsen av ljuset.

• Linda tejpen noga runt centrum av glas ljuset. Detta ger dig en tydlig, beredda yta att dekorera.

• Tillämpa en stencil som du väljer till centrum av tydliga etiketten. Till exempel om ljuset är lavendel-doftande, kan du använda en dekorerade bild av en lavendel blomma.

• Tillämpa akryl konstnärens färg till stencilen, fylla i de öppnade områden som exponerar den tydlig märkningen. Det är där du har möjlighet att använda din kreativa touch. Till exempel kan du experimentera med olika nyanser av lila, blått och lavendel för att fylla i en lavendel blomma bild. Dessa små effekter ytterligare accent utseendet på ditt dekorerade glas ljus.

• Ta bort schablonen försiktigt och låt färgen torka på ljuset för ungefär en timme.