mynewspapers.net

Hur att dekorera frukt tallrik

Hur att dekorera frukt tallrik


Frukt tallrik är allestädes närvarande vid sociala tillställningar, affärsmöten och även formella frågor. De består ofta av grå högar av frukt bitar som är för stor för att bekvämt äta, vilande på en bädd av vissna sallad. Liva upp din nästa fest med en vacker frukttallrik fylld med saftiga, läcker frukt och en kreativ frukt mittpunkten i stället.

Instruktioner

• Bestäm vilken frukt du vill tjäna på din tallrik. Ananas och cantaloupemelon är bra val, eftersom de är lätta att skära till former och inte vända färger eller torka ut för snabbt. Använda bär och druvor eftersom de inte behöver klippas. Kiwi, plommon, mango och nektariner kan användas för att lägga till färg och mängd.

• Tvätta och förbereda frukten. Bör din fruktfat ser vacker, men det är också viktigt för frukt vara ätliga. När du klipper ananas, ta inte bort kärnan; skär bort svålen och sedan skiva ananas till runda bitar 1/2-tums tjock. Boka tre eller fyra av dessa, och antingen core resten att använda som ringar, eller skär dem i små bitar. Förbereda cantaloupemelon på liknande sätt, även om skivorna blir halvmåne-formad, inte runda. Tvätta frukt med en ätligt huden väl. Skala Kiwi och skiva dem tunt. Skär mango i hälften skärsår för att ta bort gropen, sedan rutat varje sida med djupa, men inte djupt nog att skära genom huden. Tryck försiktigt på skinnsidan av mango till vända den ut och in, som är en attraktiv presentation och gör det lätt att äta.

• Ordna frukten på tallrik lämnar ett utrymme i mitten för blomsteraffär skum skål. Om du har en hel del cantaloupemelon, ordna skivor i en överlappande cirklar runt skålen i centrum. Skingra bär över skivor eller ordna dem i högar runt kanten av tallrik om du har en massa frukt. Fyll i några tomma platser med hela skivad Kiwi eller inifrån och ut mango.

• Skapa den tallrik dekorativa mittpunkten. Ta ananas skivor du ställa åt sidan tidigare och skär dem i blomma former med kakan kuttrar. Säcken spett genom mitten av varje och toppa med en druva. Ordna ananas blommorna i den florist skum i den tallrik centrum. Om spetten är för långa, skära eller dela dem på mitten, så "blomsterarrangemang" inte torn över tallrik och kastade den i skugga. Använd en mindre cookie cutter göra fler blommor ur cantaloupemelon för variation. Om frukttallrik för ett speciellt tillfälle, använda teman cookie Fräsar för att göra stommen, som lilla jul träd, shamrocks eller ens bröllop bells. För dessa andra former, hålla mig spett i frukten så att den står upprätt, inte platta som blommorna.