mynewspapers.net

Hur att dekorera för en Prom med Fairy Tale temanPrinsar, prinsessor och slott är bara några av inslagen i en saga-tema prom. Detta breda tema möjliggör en myriad av ikoniska och visuella referenser som är inneboende romantiska och tillåta för enkel utsmyckning. Välj en royal saga tema som Askungen eller Törnrosa eller en förtrollad trä saga tema som Snövit eller Shakespeares "en midsommarnatts dröm." Använd din kreativitet för att helt förändra platsen till en plats där tiden stannar och alla känner sig som en kunglighet för natten.

Instruktioner

Royal saga

• Rulla en röd matta längs ingången till vägleda gäster i prom arenan. Luta en stor spegel mot en vägg på ena sidan av mattan så prinsessor kan ta en titt på sig innan du går inuti.

• Skapa en kartong palace och klistra in den på hörnet av en vägg för att skapa en lämplig bakgrund för par foton. Spraya på slottet guld eller djupt gul så det sticker ut. Lägg till djupt blå eller lila kolumner eller minareter en regal utseende. Beskriva slottet med blinkande ljus för extra överklagande.

• Drapera guld tyg över andra väggar för en kunglig look. Pund naglar genom hörnen av väggar och punktering hål genom hörnen av arken så de hänger lätt. Säkra nedre ändar av tyget på väggen med tejp eller spika dem på plats.

• Avbryta silver- och tyll och blinkande ljus i taket för en elegant touch till inredningen. Hänga en stor kristallkrona i taket att ge utrymmet ett regal utseende.

• Se vertikala trä pelare för blomsterarrangemang eller dekorativa accenter. Gå med fyra 5-foot-tall, 8-tums-wide plankor av 1-inch-thick trä tillsammans med lim eller naglar att skapa en pelare. Göra flera av dessa att dekorera området. Spraya pelare guld för en kunglig touch. Klippa ut och måla en rektangulär styrelsen att placera på toppen och botten av varje pelare innan ständiga varje strategiskt runt arenan. Placera ett färskt blomsterarrangemang eller en annan dekorativa objekt över rektangeln längst upp.

Förtrollade trä saga

• Samla löv, stenar, klippor, vinstockar och loggar och sprida dessa naturliga objekt på golvet av arenan att efterlikna en skogsmiljö. Stapla loggar tillsammans i högar att hålla prom goers från snubbla över slumpmässigt placerade sådana. Alternativt, spridda naturliga posterna bara på golvet i entrén så prom publiken kan gå och dansa lätt över resten av utrymmet.

• Gör träd och klistra in dem på väggarna. Använda brunt papper för att skapa 4 till 6-tums hela stammar och grönboken att mode bladen. Göra varje träd breda, tjocka och med en rundad topp.

• Skapa vinstockar med grön tyll och upphäva dem från taket. Använd två längder av djupa gröna tyll och en längd av ljus grön tyll. Gå med i dessa samman med längder av blommig band eller grön kabel. Tuck små klasar av blad och blommor under band eller tråd så tyll ser ut som en vinstock. Även drapera vinrankorna runt möbler och över golvet. Spår och skurna blad från grön och brun papper och strö över golvet.

• Klistra in en väggmålning av en skog på ena väggen (eller, om du är konstnärlig, måla en freehand) så den fungerar som bakgrund för par foton.

• Placera rustika lyktor på golvet och hänga några strategiskt runt i rummet för extra effekt. Skär former som månen och stjärnorna från silver papper och klistra in dem i taket. Avbryta gröna Julljus från taket att komplettera den skog temat.