mynewspapers.net

Hur att dekorera för en liten bakgård bröllop

Hur att dekorera för en liten bakgård bröllop


Du kan ha din drömsemester bröllopet rätt i din bakgård. Detta är en doit själv typ av bröllop som kräver planering, beslut, och kreativitet. En liten bakgård bröllop behöver inte vara svårt eller stressande. Har en plan och vara beredd på det oväntade. När du gör din plan ange tonen och tema för din stora dag och hålla sig till det hela inredningen. Förvandla din trädgård till en perfekt miljö för ditt lilla, intima bröllop.

Instruktioner

• Förbereda bakgården för bröllopet. Rensa upp eventuellt skräp i gården som grenar, döda växter, sopor eller trasiga gräsmatta inredning. Tvätta alla områden som cement eller tegel och göra reparationer vid behov. Se till att gräsmattan är preparerade och beskära växter och träd.

• Utse ett område som omfattas. Sätta upp ett tält som rymmer alla bröllopsgäster, maten och tårtan. Tältet bör ha lämpliga väder för säsongen: regn vakter, fans-luftkonditioneringar eller värmare.

• Ställ in olika områden för sittplatser. Du behöver sittplatser för ceremonin, måltid och avkoppling/socialisering under mottagningen. Sätesrader för ceremonin kan enkelt flyttas till tabeller för måltiden och om igen för mottagning.

• Utnyttja naturliga inredningen på gården. Förbättra blommor och växter som växer på gården genom att dekorera med samordnade flora i alla de utsedda bröllop områdena.

• Skapa stämningen och dekorera med belysning. String dekorativa elektriska lampor runt tältet, i ett valv, och längs vägar. Använda ljus på borden och i en vatten-funktionen ligger på gården.

• Dekorera med tyll, band och satin att skapa en romantisk look. Mjuka väggar och staket med draperad tyll. Hänga material på borden, stol, tält eller stillastående objekt som kunde använda lite pizazz.

• Göra ett separat område för ceremonin för att ta plats. En båge eller bakgrund kommer att arbeta för att skapa ett utrymme som kommer att rikta uppmärksamheten på bruden och brudgummen under deras speciella ögonblick.