mynewspapers.net

Hur att dekorera enkel stuga stil badrum

Hur att dekorera enkel stuga stil badrum


Stuga utseendet väcker en mysig, inbjudande charm i alla rum. Medan du inte kanske tror på ditt badrum som ett rum du kan inreda det i samma utsträckning som du dekorera de andra rummen i hemmet; Det är inte så svårt som det låter. Genom att använda ett par vintage bitar som fungerar med din färgsättning, kan du fånga en stuga titt det är allt din egen.

Instruktioner

• Väljer ljusa och neutrala färger och lägga till stänk av färg med några tillbehör. Vitt är en populär stuga färg används med olika nyanser av blå, röd, persika, gul och grön. Välj färger som gör ditt badrum känns lugnande och avslappnande.

• Dekorera med vintage bitar tillsammans med dina praktiska tillbehör. Använda speglar som har åldern ramar. Häng en grupp inramade linne provtagare att skapa en mysig stämning. Leta efter antika burkar och flaskor och vintage tyger samt sängkläder ska visas i ditt badrum. Objekt som ser används är bra val för formatmallen stuga.

• Hänga fönsterbehandlingar att mjuka upp utseendet på badrummet. Utan att äventyra din integritet, gå för lacy eller känsliga fönsterbehandlingar. Hänga sängkläder eller näsdukar att förbättra stämningen i en stuga rum.

• Använd maskinvara som lägger till utseendet du går för. Ersätt vanlig handtag och fixturer med objekt som speglar en cottage charm. Titta på allt från att ersätta strömbrytare plattan till hängande tofsar från handtag för att skapa en mjuk, charmiga utseende.

• Lägg till en sliten dresser eller bokhyllan att lagra många badrum nödvändigheter. Slutföra utseende med flätade korgar för att hålla redskap från belamra rummet.

• Använd en matta som fångar essensen av detta tema. I allmänhet stuga mattor ser slitna och verkar som de har levt ett bra liv. En matta som matchar färgerna i ditt badrum ger ditt badrum en känsla av enhet.

• Kläm Vägglampor att skapa stämningsbelysning.