mynewspapers.net

Hur att dekorera en vit julgran så det glöder Under svart ljus

Hur att dekorera en vit julgran så det glöder Under svart ljus


En vit julgran kommer att glöda under svart ljus bara för att det är vit, men dekorera trädet med ornament målade med svart-ljus-reaktiv färg gör trädet verkligen sticker ut. Det fluorescerande materialet i färgen absorberar ultraviolett ljus svart ljus, orsakar färgen att glöda. Olika färger av färg kan tillämpas på julgran bollar och pärlor. Färdiga resultatet varierar från träd till träd, dekorationer används och deras placering.

Instruktioner

• Lägg en stor bit kartong över ett köksbord. Ta bort julgransprydnader från förpackningen, och sprida ut dem över tabellen.

• Pressa en klump av fluorescerande färg på kartong. Doppa borsten på en 2-tums nylon pensel i färgen, och ge varje smycke en solid rock. Måla varje smycke med annan färg tills alla ornamenten har målats. Hänga dem från trädgrenar att torka.

• Göra mönster på de målade ornament med kontrasterande färger av fluorescerande färg. Stil och design valet är upp till dig, men sicksack, prickar, vågiga linjer och geometriska former är några exempel. Använd små akvarell penslar för dessa finare mönster.

• Låg flera strängar av pärlor ute på kartong och måla pärlor. Prova att måla 12 inches i en färg och den kommande 12-tums sträckan en annan färg. Lägga ut några tråd band, och måla det också.

• String pärlor och band i en nedåtgående spiral från toppen av trädet ner till sin bas. Knyt pärla snören och band i inconspicuous förlägger var ett stycke slutar och en annan börjar, dölja dessa syften inom interiör grenar av träd. Twist i menyfliksområdet varje 18 inches så kabeln håller den form du vill.

• Hänga prydnader sporadiskt under hela den inre och yttre grenar av träd. Dekorera trädet med svart ljus på så du kan gå tillbaka varje så ofta för att se om dekorationer är att skapa önskad effekt. Göra justeringar som behövs.