mynewspapers.net

Hur att dekorera en utomhus lekplatsEn estetiskt tilltalande lekplats kommer att uppmuntra mer utomhus fysisk aktivitet för dina barn och ge dig en trevlig plats att övervaka dem och njuta av tiden med familjen. Funktion och säkerhet är första prioriteringar, så när du placerar din utrustning, kul att klä upp kan börja. Försöka definiera lek och naturområden, och överväga olika funktioner för utrymmet, inklusive födelsedagskalas och spela datum. När du återanvända befintliga utemöbler eller dekorationer, kan du förbättra uppspelningsområdet utan att bryta budgeten.

Instruktioner

• Överväga spela utrustningen och landskapsarkitektur under det säkerhet. Om du har en komplex spela set, välja en upphöjd bädd av strimlad gummi för säkerhet. Använda sand eller gräs för en vanlig lekplats.

• Skapa en visuell gräns för uppspelningsområdet med hjälp av en förändring i landskapsplanering, som går från sand till gräs. Använda entreprenörens krita för att spraya en ekologiska linje runt lekplatsen för att definiera ditt utrymme innan du fyller.

• Mjuka upp kanterna runt om och bakom uppspelningsområdet genom att placera stora blommande buskar i hörnet områden och lägre blommande växter framför. Starta landskapsplanering minst 12 fot från spela gym för säkerhet.

• Använd en gammal futon för att skapa ett område för barn. Återställa futon kuddar med färgglada utomhus tyg och sedan toppa med djärvt färgade kuddar.

• Lägg till en konstnärlig skulptur att öka utrymmet. Välj en sjöjungfru, älva eller pirat trädgård skulptur att placera nära ingången till lobbyn eller i landskapsarkitektur i närheten.

• Lägg till en örtagård och fjärilsträdgården. Plantera med dina barn och få dem intresserade av aromatiska och ätbara trädgården. En fjärilsträdgård kommer att uppmuntra djurlivet att komma in och ge barnet en naturupplevelse.

• Placera ett barn-storlek picknickbord i närheten för utomhus craft-projekt eller snack tid med vänner. Renovera en gammal tabell genom slipning det släta sedan måla det med målar den glansiga utomhus.