mynewspapers.net

Hur att dekorera en tonåring pojkar rum

Hur att dekorera en tonåring pojkar rum


Teen pojkar är oftast alltför odlas för sovrum inredning de en gång älskade, som superhjältar eller dinosaurier. Uppdatera din tonåring sons rum och dekorera för att återspegla vem han är idag och som han växer till. De flesta pojkar är inte så förtjust i shopping för färg, matta och sängkläder, men du kan fortfarande ta med honom i utsmyckning processen genom att be om hans insatser. Även om han lämnar inredningen upp till dig, dekorera rummet för att återspegla hans personlighet, livsstil och intressen.

Instruktioner

• Måla väggarna i en neutral färg, eller använda hans favorit färger om de inte är för extrema. Om han älskar färgen röd, Tänk måla tre av väggarna i en neutral färg, vit eller en ljus beige, och den fjärde väggen röd. Denna mur kan fungera som en accent vägg. Om han ändrar sig om favorit färger ofta, överväga att nöja sig med en neutral färgsättning som enkelt kan anpassas till nästan alla inredningar som vit, beige eller grå.

• Placera möblerna i rummet på ett sätt som är vettigt för honom. Till exempel skapa zoner för att sova, studera, tittar på TV och underhållande vänner. Köpa en kvalitet sovrum uppsättning med en full-size säng, om möjligt, eftersom han är större än han en gång var och det kommer troligen att möblerna han flyttar ut med. Om nya möbler inte är genomförbart, överväga målning eller färgning gamla möbler se ut som nya igen. Inkludera en säng, byrå, skrivbord och stol om möjligt.

• Sängen med en säng sätta så pass matcha stil, färgsättning och temat i rummet, om tillämpligt. Till exempel, om han älskar extremsport, överväga en reversibel tröstare med svart på ena sidan och bilder av hans favorit åkare, snowboardåkare eller cyklar på andra sidan. Att påslakan för att täcka en kvalitet tröstare ger dig möjlighet att uppdatera täcker utan att köpa en annan tröstare senare. Vändbar stilar ge honom alternativ för att enkelt ändra utseendet på sitt rum på ett ögonblick. Ränder, Pläd eller andra geometriska mönster fungerar lika bra.

• Hänga gardiner och välj en kasta matta som kompletterar sängkläder. Gardiner är inte nödvändigt om det finns korrekt persienner i fönstret, men inkludera dem om du kan för inredning.

• Tillbehör rummet med inramade väggdekorationer, bilder eller affischer. Stora flyttbara bilder finns tillgängliga som skildrar idrottare, team logotyper, stridsvagnar, flygplan och videospel tecken. Lägg till lampor eller lampor vid behov, till exempel sitt studieområde. Använd en hylla för att Visa hans troféer eller samlingar.

• Inkludera plast lagringsbehållare eller korgar för att hålla honom organiserade. Till exempel en tvätt korg och sko organisatör i garderoben, behållare på den översta hyllan i garderoben för gamla leksaker han vill hänga på, plastbehållare under sängen för extra sängkläder eller out-of-säsong kläder och korgar i ett hörn för sportutrustning. Utse en hylla eller utrymme för hans filmer, musik, dator, böcker och TV-spel.